Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy bylby w stanie ktos pomoc i doradzic jak najlatwiej wykodowac modul haka holowniczego? Nie mam modulu i ciagle wyrzuca blad.

Najlepiej jakby ktos opisal krok po kroku, gdyz nie za bardzo znam sie na inpie i ncsexpert. Pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Usunąć z wyposażenia FA - tematów i filmów o tym jest sporo , ile razy można pisać o tym samym .

Rozkoduj vin i zobacz który masz

$234 Hak z regulacją wysokości

$235 Hak zdejmowany

$3AC Hak elektrycznie składany

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
kolego, zupelnie sie na tym nie znam. przepatrzylem tematy na forum jak i filmiki, ale nadal nie wiem jak sie za to zabrac. gdyby znalazl sie ktos na tyle mily, aby opisac mi krok po kroku jak to zrobic, to bede wdzieczny.
Opublikowano

Niestety, te linki nadal mi nie pomagają, dotyczą innych modułów.

Nawet nie wiem jak rozkodować VIN, aby dowiedzieć się jaki hak tak na prawdę mam.

Zacząłem dopiero przygodę z BMW jak i z oprogramowaniem do BMW.

Potrzebowałbym "poradnika" krok po kroku, aby mniej więcej pojąć co z czym się je.

Trudno, jakoś będę musiał radzić sobie samemu.

Dziękuję pomimo wszystko,