Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Z tego co znalazłem to pokrycie jest takie

Coverage of West Europe Maps:

Andorra, Belgium, Denmark, Germany, Finland, France, Greece, Gibraltar, United Kingdom, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Norway, Austria, Portugal, San Marino, Slovak Republic, Spain, Sweden, Switzerland, Czech Republic and Vatican City and the main road network of other Western European countries.

Wychodzi ze na Polskę tylko główne drogi.

Poprawione mapy NEXT 2019-2. Torrent do:

Road Map Europe NEXT EAST 2019-2

https://mega.nz/#!OIwUWa7Y!lxsoHo3S568xeAKGEfbPZsR9x_9kMUEhQAl1fgk_TqI

Road Map Europe NEXT WEST 2019-2

https://mega.nz/#!iM5BWaoT!3-Dc7Zh3MB9KWHl2iZ6hUwK-fVdPKNV3GCyr3chmLtI

Nie testowałem, bo nie mam na czym.

Edytowane przez Jack79
  • Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie mam na czym niestety, mam Premium. Właśnie czytam co tam popisali. Usunę na razie link, żeby nie było do czasu aż kyoś potwierdzi, że działa. Sam jestem ciekaw co z tej całej afery wyjdzie. Ja podchodze do tego że jak ktoś udostępnia to nie da się nad tym zapanować. Jak ktoś prosi o nie udostępnianie to się stosuje, ale to nie ma prawa nie wyciec:(
  • Moderatorzy
Opublikowano
Rano zainstaluję i dam znać
  • Moderatorzy
Opublikowano
Szerzej nie testowałem jeszcze ale skala mapy jest dostępna od 10 metrów, na razie problemów brak.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Po zainstalowaniu pokazuje nazwę map: Road Map Europe NEXT West 2019-2 czyli podzielone.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Jest błąd wynikający chyba z tego,że to wersja testowa.Po włączeniu widoku zdjęć satelitarnych skala maksymalna to 1 km, po wyłączeniu opcji jest ok.
Opublikowano
Jest błąd wynikający chyba z tego,że to wersja testowa.Po włączeniu widoku zdjęć satelitarnych skala maksymalna to 1 km, po wyłączeniu opcji jest ok.

Problem wynika raczej z tego, że Polska jest ne EAST a nie WEST.

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Polska ma to samo pokrycie na obu, przynajmniej dotąd tak było.
Opublikowano
Zapomniałem ze jest wogole podział na east i west. A np mapy z watku 2019-1 to jaka wersja ?
  • Moderatorzy
Opublikowano
Dotąd mapy Next nie były dzielone na West i East.
Opublikowano
A to dziwne. Bo wykupywałem 2 letnia subskrypcje na mapy next w 2016 roku i wtedy własnie mnie pytano o wersje east/west ...
  • Moderatorzy
Opublikowano
Wcześniej była jedna mapa na Europe, może wiedzieli,że będzie dzielona w przyszłości.
Opublikowano
Polska ma to samo pokrycie na obu, przynajmniej dotąd tak było.

Nie było podzielonej NEXT i podobno teraz PL jest tylko w East.

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Uzupełniłem poerwszy post o pokrycie i plik do torrenta
Opublikowano
Czyli co :? Jadac do czech czy niemiec bede musiał instalowac mapy west ??!! Co za idiotyzm !!!
  • Moderatorzy
Opublikowano
Uzupełniłem poerwszy post o pokrycie i plik do torrenta

Niby w Polsce główne drogi a prowadzi na bocznych których dotąd były ograniczenia.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zawsze ta mapa była całością a teraz ją podzielili. Może coś im nie poszło tak do końca.
Opublikowano
Nie wyobrażam sobie użytkowania takiej mapy. W E60 rowniez były podziały ale tam po prostu zmieniało się płyte , robiło restart i już , cała operacja trwała max 1 minute. Ciekawe zobaczymy jak tutaj to rozwiarza.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Tak jak w CIC, wkładasz pena i instalujesz potrzebną wersję. Mapy dzielą ze względu na wielkość.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Tak jak w CIC, wkładasz pena i instalujesz potrzebną wersję. Mapy dzielą ze względu na wielkość.

ok, ale czy potrzebujesz nowego kodu FSC, jeśli mam wypupione"ROAD MAP EUROPE NEXT" a teraz ma być podział na West i East??

• Moderatorzy
Opublikowano
Kod jest zawsze identyczny dla obu wersji.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Czy ta mapa bedzie dzialac w f30 po lifcie? Mam ta tansza navi nie wiem jak sie nazywa ale ma mniejszy ekran. Mam wykupiony update mapy jeszcze do konca marca, a download manager pokazuje mi ostatni aktualny update do mojej navi 2018-1. Czy to jest normalne czy u mnie cos nie halo?

Opublikowano

jak to jest z tą mapą - ma jakieś błędy czy nie?

pełne pokrycie Polski jest na tylko na East? czy East jest już dostępna?