Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam od kilku tygodni mam problem ze światłami nie mogę włączyć ich bez przekręconego zapłonu.Po przekręceniu pokrętła od świateł nie reaguje nic nie mam też świateł postojowych po naciśnięciu kierunkowskazu , po wyłączeniu zapłonu na światłach po kilku sekundach wszystko się wyłącza.Z zapłonem wszystkie światła działają prawidłowo .Bezpieczniki sprawdzałem wszystkie są całe pod komputer był podpinany zero błędów . Przełącznika nie mam z wersją automatycznych świateł. W LCM też nic nie było grzebane. Sprawdzałem stałe plusy dochodzące do LCM i na każdym jest napięcie.Po odłączeniu i wyczyszczeniu wtyczek LCM na kilka włączeń było ok ale znowu powrócił problem. Nie wiem gdzie szukać problemu . Może ktoś już miał podobną sytuacje i to ogarnął ??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W środku lcm.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Spróbuj zakodować LCM pustym plikiem .man w Ncs Expert, tylko najpierw zapisz sobie gdzieś na dysku kompa stare ustawienia na wszelki wypadek.

Ja nie mogłem wyłączyć kodowaniem automatycznych świateł po przekręceniu stacyjki. Chciałem już szukać po kablach jakiegoś dokładanego modułu, ale "przywróciłem do ustawień fabrycznych" LCM i wszystko jest jak trzeba.