Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim. :)

Nowy jestem, post pierwszy więc jak coś źle napisze, to sorki.

Posiadam E92 - 2.0. 177 KM... wersja przed liftem ... zawieszenie obniżone z Mpakietu , jednak zewnętrznie jest standardowa wersja.

Zawsze Podobały mi się zderzaki od M3 - Przód , progi itp ...

Znalazłem za przystępne pieniążki taki zestaw... który planuję kupić..

http://mmtuning.pl/products/spoilery-progowe-bmw-e92-06-09-m3-style

http://mmtuning.pl/products/zderzak-przedni-bmw-e92-coupe-9-06-09-sport-look

http://mmtuning.pl/products/zderzak-bmw-e92-06-13-m3-style

http://mmtuning.pl/products/spoiler-na-klape-bmw-e92-06-look-m3

I teraz pytanie:

Link nr 3 - Zderzak M3 - tylni .

Sądzicie że będzie wyglądać to dobrze z pojedyncza rurą jaką posiadam u Siebie ?

Docelowo chce jakąś 2 rurową końcówkę, ale może za pół roku lub coś w tym stylu .... lecz nadal to nie będzie 4 rurowa oryginalna konstrukcja.

Liczę na normalne opinie, bez spiny.

Czy może być kicha, czy będzie dobrze ? jak sądzicie .

Dzięki i pozdrówki.

Opublikowano

Jezu weź spal ten pomysł zanim się przekonasz.

Po 1. Wygląd tego jest kominpczny i z auta zaczyna się robić nieproporcjonalna bułka

Po 2. Spasowanie tego czasami to dramat

Po 3. Z tego zestawu jedynie sensowne są progi

Dokup ori mpakiet i nie cuduj. Po Łodzi jezdzi jedno srebrne e90 z M3 look i stoi często na zdrowiu jeszcze na 16 calowych kołach. Wyglada gorzej niż niektóre e36

Opublikowano

Spoko. Dzięki, po chwilowym zastanowieniu... masz rację. Sądzisz, że z tej strony M-pakiet będzie ok?

Czy może nasz jakieś sprawdzone misce gdzie za rozsądne pieniądze znajdę.

Dzięki za pomoc.

Opublikowano
Musisz szukać po internecie. Ja swój m pakiet znalazłem na Allegro i ważyło mnie naprawdę bardzo tanio tylko długo czekałem na okazje. Progi Ci polecam kupić właśnie od m3 look albo jest coś jeszcze podobnego do m3 mniej agresywnego na Allegro. Dużo lepiej wyglada to niż seryjny m pakietowy próg a w szczególności w e92.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Większość aftermarketowych tzw. body kit jest bardzo niskiej jakości. Żeby to było i dobrej jakości i lepiej wyglądało to koszty wychodzą tyle co ori M pakiet. Pamiętaj że żeby dołożyć M-pakiet potrzeba jeszcze plastików spinek osłon, halogeny. Jeżeli ma to być zrobione porządnie koszt ok. 4-5 tysięcy z lakierowaniem.
3A0jS9b.png
Opublikowano
Ja kupilem oryginalny zderzak przdni za 400zl + zamowilem wszystkie kratki w ASO, lacznie z lakierowaniem wychodzi 1100zl, progi M3 look 600 z lakierowaniem, zderzak tyl 700zl z lakierowaniem, wiec mozna sie zmiescic w 2500zl tylko trzeba poszukac i miec pod reka dobrego lakiernika.
Opublikowano
Ja kupilem oryginalny zderzak przdni za 400zl + zamowilem wszystkie kratki w ASO, lacznie z lakierowaniem wychodzi 1100zl, progi M3 look 600 z lakierowaniem, zderzak tyl 700zl z lakierowaniem, wiec mozna sie zmiescic w 2500zl tylko trzeba poszukac i miec pod reka dobrego lakiernika.

Coś ty zderzak tylny za darmo dostałeś? Ile lat temu to robiłeś? Bo za tą kasę co wypisujesz to możesz w szopie polakierować

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
to E92, nie E90.. więc nie tylko spinki, zaślepki itp itd.. z tego co wiem w E92 jest więcej rzeźby, są tematy na forum wystarczy poszukać

Diagnostyka silników N53 i N43

Możliwość zdalnej diagnostyki, szczegóły zapraszam na PRIV

6CiWSrm.png

Opublikowano
Jestem mechanikiem w ASO kolego, wiec lakierowanie mam u siebie w cenie lakieru i dobrej whisky dla lakiernika, a to raczej daleko od szopy :D

Czasem pomysl przed kliknieciem w klawiature, zanim kolejny raz wytrysniesz jadem :D

W takim razie nie wprowadzaj kolegi w błąd, bo nie każdy na forum jest mechanikiem w ASO i ma lakierowanie w cenie wiskacza :duh:

Opublikowano
Mnie 2.5 roku temu wyniósł m pakiet: zderzak z kratkami 300zl. Tylni z dyfuzorem 600. Maska 550. Tylna klapa ze światłami 500 z tym, że ja robiłem na LCI a lakierowanie wyszło 1.5tys. Czy byłem zadowolony z lakiernika? Ni chu*
  • 2 miesiące temu...
  • Moderatorzy
Opublikowano

Przy oryginale nie wystarcyz zderzak, tylko masa pierdół z ASO, jeszcze więcej spinek do tego.

Tu nie wiem czy tylko zderzak i heja.