Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam drogich forumowiczów, mam problem gdyż spaliła mi się skrzynka z bezpiecznikami z tyłu jak i również wiązka która do niej szła i tak jak w tytule poszukuje i kupię wiązke elektryczną wnętrza do bmw e60 535d 2004r Europa automat (kompletną, razem ze skrzynka z bezpiecznikami) idącą z prawej strony samochodu do skrzynki z bezpiecznikami z tylu nad akumulatorem. Gdyby ktoś coś wiedział albo miał na sprzedaż to będę bardzo wdzięczny za pomoc....szukam tej wiązki już ponad miesiąc i nie mogę nigdzie znaleźć :( bo albo jest od anglika albo od kombi.... Albo czy ktoś może się orientuje czy wiązka ta jest taka sama co w 530d? W automacie? Wiem że jest ona zależna od wyposażenia samochodu tylko pytanie czy jeśli znajdę e60 530d z takim samym wyposażeniem co moje 535d to wiązka ta będzie pasować? bo znalezienie takiej od 535d to jest jakaś masakra.. Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pisz na PW.

Pomogę Ci ogarnąć

Napisz też który rok bo ta ma bardzi duże znaczenie

Model jest raczej mało ważny

Ważne jest wyposażenie.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?