Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chce kupic welurowe albo filcowe dywaniki do mojego e28. na allegro jest wiele aukcji do roznych modeli e34 e36 e46 i inne ale do e28 nie ma. czy ktos mi powie od jakiego modelu najlepeij pasuja do e28. moze ktos moze cos polecic. bo oryginalnych chyba nigdzie nei dostane a juz na pewno nie w rozsadnej cenie...
Opublikowano

Ja nie znam sie na dywanikach do E28, ale mam doswiadczenie z innych samochodów. Generalnie produkty dostepne na poznańskiej giełdzie sa podobnej jakosci co te na allegro. Kosztują około 50 PLN i tyle co kosztuja są warte. Poł roku- maks 9 miesiecy i mozna je włozyc psu do budy żeby nie zmarzł (mówa o dywaniku kierowcy), Robi sie szmata, podwija, podjeżdza pod pedały i wogóle masakra. Pracujac w Peugeocie nikomu nie polecałem dywaników rzemieslniczych, tylko proponowałem po kosztach orginalne, zeby mi klient po pół roku nie urwał głowy. W e30 mam oryginalne gumowe i przypuszczam że sa tam od nowosci, czyli od 1985 roku :norty: . Stan idealny. W C2 również mam gumowe i jakos mi sie nie pali do zakupu materiałowych podróbek, ale zamówiłem juz oryginalne citroenowskie.

Moje zdanie jest takie - nie kupuj dywaników za 50 PLN co roku tylko raz kup jedne za 200 PLN

Opublikowano
no ikicha. w ASo maja welurowe oryginalne tylko po 517zł. nie ma tej wersji for used cars. nie wiem moze bede probowal znalezc cos na ebayu niemieckim bo inaczej to bede zmuszony kupic te podroby.