Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebuję gotowy system wirtualny z chomika z INPA do diagnostyki E46 320d 2002 . Mam kabel nerwusa kupiony jakiś wiekszy czas temu i chodził ładnie za czasów systemów XP , kodowałem funkcje itp .. Od jakiegoś czasu nie miałem potrzeby podłączać się pod moje auto wiec program zaginał , Teraz nawalił ABS i musze się podłaczyc ...

Proszę o pomoc co i ja aktualnie zainstalowac przy win10, najlepiej gotowy system wirtualny

dzieki za pomoc

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie każda i zależy jaki kabel

jak masz port RS232 to musi być system windows 32bit

i wtedy da się zainstalować INPA 3 (to wersja 16bit ediabas 6.4.3)

jaka masz kabel USB to każdy system windows

ale inpa może być tylko w wersji 5 i EDIABAS

INPA 5 EDIABAS 6.4.7 (niestety z tej wersji NCS nie działa w win 64bit , ale jest cała po angielsku

INPA 5.0.6 i ediabas 7.3.0 Standard tools 2.12 w pełni działa z każdym systemem 32bit/64bit ale bardziej dla nowszych aut

do e46 należny zmienić w menu aby był model e46 , tyle tylko że większości po niemiecku

Opublikowano

OK ..zainstalowałem inpe 5.06 i wszytsko smiga idelanie .. Mam tylko problem przy NCS-Expert tool nie ogarniam co mam tam dograć aby była do wyboru chassis E46 .. Dorzuciłem SP-Daten-53.3-E46 , ale i tak mam error chassis

Proszę o pomoc