Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bmw n47 143km 118d 2008r Witam mam problem na rurze od intercoolera gdyż mam małą szparke na środku gdzieś około max 0.5cm pluje olejem troche izabieram się do naprawy czy jest możliwość sklejania tego czymś np sylikonem?czy to dobry pomysł.
Opublikowano

Witam

Myśle że lepszym rozwiązniem było by zakupienie nowego przewodu, jak skleisz to nigdy nie wiadomo czy będzie Ci dobrze trzymac i zawsze będziesz miał w głowie żeby to sprawdzać a wiadomo jak to czasem jest że pewnie jak będziesz miał jakis ważny wyjazd to Ci strzeli i będziesz miał problem chyba że ktoś ma jakiś pomysł

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Według mnie jakikolwiek silikon odpada, ze względu na ciśnienie i olej. Może plastikiem zespawać jak zderzaki, jak już się na naprawę upierasz.
Opublikowano
Według mnie jakikolwiek silikon odpada, ze względu na ciśnienie i olej. Może plastikiem zespawać jak zderzaki, jak już się na naprawę upierasz.

Popieram jestem tego samego zdania lepiej dmuchać na zimne :cool2:

Kolego daj znać co z tym zdziałałeś

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Później polecam wozić mocną taśmę w aucie :8)

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.