Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

nie działają mi oba przednie światła postojowe led, moduły są ok, wiązki , wtyczki są ok,

Ista i wszystko inne wskazuje na moduł FEM, prawdopodobnie poszło jakieś zwarcie z urwanej wiązki przy reflektorze

w czasie kolizji, szukam kogoś kto ma pomysł jak ogarnąć temat lub podpowiedz kto w mazowieckim naprawia

modyły FEM

z gory dzieki za pomoc

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam

nie działają mi oba przednie światła postojowe led, moduły są ok, wiązki , wtyczki są ok,

Ista i wszystko inne wskazuje na moduł FEM, prawdopodobnie poszło jakieś zwarcie z urwanej wiązki przy reflektorze

w czasie kolizji, szukam kogoś kto ma pomysł jak ogarnąć temat lub podpowiedz kto w mazowieckim naprawia

modyły FEM

z gory dzieki za pomoc

na Slask mozesz podjechac , zobacze co tam !

Opublikowano

A gdzie dokładnie na Śląsku ?

Tam prawdopodobnie poszło zwarcie przy kolizji, bo izolacje zerwało w przewodach wiązki reflektora

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A gdzie dokładnie na Śląsku ?

Tam prawdopodobnie poszło zwarcie przy kolizji, bo izolacje zerwało w przewodach wiązki reflektora

15KM od Katowic w stronu Czestochowy

A jesli wysterowac z ista - swieci czy nie ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak w ogóle będziesz to rozliczał gdybym przyjechał ?

Z takimi tematami to najlepiej auto zostawić! FEM kosztuje 250zl=>, mogę kupić uzywany podrzucić inny i sprawdź ! Wtedy decydowac co robic dalej i td i tp

Opublikowano
Rozumiem, z zostawieniem trochę gorzej bo mam kawałek, a w jeden dzień się tego nie ogarnie gdyby się przygotować ?
Opublikowano

Tak jak Ci Temsky napisał.

Najlepiej bedzie kupic inny FEM i go skopiować.

Samo przejrzenie takiego modułu czy cos jest upalone to u mnie w miescie kosztuje też okolo 250zł jak nie lepiej.

Ja FEMa jeszcze nie dopisywałem ale czekam na auto ktore już bedzie bez życia. Wtedy nauka najmniej stresujaca.

Opublikowano

Programowo się go chyba nie podniesie ?

A kogoś z mazowieckiego może możecie polecić ?

Ten sam FEM po oem znalazłem tylko na eBay.uk chcą 150 funtów

Opublikowano

Można przypisać używany FEM do twojego auta.

Dużo jest z tym toboty i ja czekam na takie auto, tylko takie które już nie bedzie żyło wcale.

Kolega Temsky zapewne ogarnie Ci temat na uzywanym FEMie.

Musi to zsynchronizowac przedewszystkim z twoim ECU oraz z kluczami, później VIN i wyposażenia itp

Opublikowano
Mogę Ci to ogarnąć w mazowieckim, napisz na priv jeżeli chcesz, łącznie z wymianą FEM na używkę jeżeli będzie taka potrzeba. Samochód EU czy USA? Lampy wymieniane?