Skocz do zawartości

F82 M4 Venom Wypad w Zachodniopomorskie są chętni na Spota

czerwony330d

Rekomendowane odpowiedzi

Nie przesadzajmy. Dzis widziałem na ulicy dwie M4, a trzecia stoi używana na sprzedaż w salonie Zdunek. Każda M, RS, AMG jest rzadsza niż "zwykłe" wersje, ale rarytas to jednak określenie przesadzone.
Gdyby Bóg lubił przedni napęd, chodzilibyśmy na rękach.

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Nie do konca tak jest np takich 340i jest mniej w sprzedazy na rynku niz m3 czy m4 choc wiadomo ze M lepsze ;)

Mario fajnie ze prace posuwaja sie do przodu i widac juz finisz bo troche wysilku Cie to kosztowalo ale juz blisko ,jak przesiadziesz sie na benzyne to zobaczysz sam..335d f31 410km byla fajna ale do m4 bedzie przepasc z wrazen z jazdy, a po programie tymbardziej ;)

Mariusz mega postęp. Doprowadzisz auto do odpowiedniego stanu. Mega. Takich aut na polskich drogach jest mało więc jest to rarytas. Pozdro

Dziękuje Dawid :cool2:

Zawsze staram się doprowadzać wszystko zgodnie z oryginałem :wink:

Nie przesadzajmy. Dzis widziałem na ulicy dwie M4, a trzecia stoi używana na sprzedaż w salonie Zdunek. Każda M, RS, AMG jest rzadsza niż "zwykłe" wersje, ale rarytas to jednak określenie przesadzone.

Bez przesady to w naszej okolicy gdzie mieszkamy to M4 spotkać to faktycznie jest ciężko na pewno określenie rarytas to za duże określenie ale wiem że niewiele tych aut jeździ po Śląsku i na pewno będzie to gratka w naszej okolicy :) :wink:

Nie do konca tak jest np takich 340i jest mniej w sprzedazy na rynku niz m3 czy m4 choc wiadomo ze M lepsze ;)

Mario fajnie ze prace posuwaja sie do przodu i widac juz finisz bo troche wysilku Cie to kosztowalo ale juz blisko ,jak przesiadziesz sie na benzyne to zobaczysz sam..335d f31 410km byla fajna ale do m4 bedzie przepasc z wrazen z jazdy, a po programie tymbardziej ;)

Tak jak piszesz Jacek takich 340i czy 335d F3x to jest jak na lekarstwo bo w zakupie są dość drogie dlatego potencjalny nabywca woli dołożyć trochę u kupić F10 czy choćby M3 F80 lub M4 F82.

Jacek prace się posuwają do przodu ale teraz u lakiernika przestój bo święta długi weekend majowy i obiecał mi lakiernik że po świętach prace ruszą z kopyta także jak coś się zmieni to wrzucę zdjęcia, Jacek co do osiągów mojej byłej F31 335d a M4 to dopiero się okaże i wtedy opiszę wrażenia z jazdy.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• 2 tygodnie później...

Auto nareszcie zostało pomalowane już tylko pozostało poczekać chwilę i wklejanie dachu z carbonu i składanie reszty części.

fGJg0Z0_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium

L6NwgPm_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium

6atIv4q_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium

ybpzjTd_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium

cTP9zNA_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium

Edytowane przez czerwony330d

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

No ro czekamy na zrzucenie kamuflażu :roll2: :roll2:

Tak kamuflaż za niedługo zostanie zrzucony i będzie wklejany dach to pewnie nastąpi w poniedziałek :wink: :D

Zarówno ja jak i mój zajarany syn śledzimy Twoje poczynania. :wink:

Dziękuje bardzo to mnie motywuje jeszcze bardziej.

• Zasłużeni forumowicze

Oj będą się na mieście dupy oglądać za m4 jak nawoskujesz ten czarny lakier, lafiryndy same będą Ci wskakiwać przez uchylone szyby do środka ;)

Fajnie że już blisko końca, sam jak naprawiałem to wiem jak to cieszy jak jest tuż tuż a najlepsza 1sza przejażdżka po odebraniu i wkręcanie silnika na obroty

• Zasłużeni forumowicze
Oj będą się na mieście dupy oglądać za m4 jak nawoskujesz ten czarny lakier, lafiryndy same będą Ci wskakiwać przez uchylone szyby do środka ;)

Ale to nie dlatego, że fura się podoba. :(

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.

No :) widac swiatlo w tunelu :) super

Jak coś zapraszam mam komplet nowych kół 513 z oponami również nowymi prosto z aso ;) prosto do m4

Będzie się działo! :cool2:

Dziękuje Mariusz :cool2:

Wszyscy śledzimy każdy twój ruch w galerii :D

Dziękuje :cool2:

Fajnie że już blisko końca, sam jak naprawiałem to wiem jak to cieszy jak jest tuż tuż a najlepsza 1sza przejażdżka po odebraniu i wkręcanie silnika na obroty

Nie wiem czy będą ale mnie to nie interesuje :wink:

Czym bliżej końca tym bardziej rośnie napięcie :cool2:

Ale to nie dlatego, że fura się podoba. :(

Nie interesuje mnie to zupełnie :x

No :) widac swiatlo w tunelu :) super

Jak coś zapraszam mam komplet nowych kół 513 z oponami również nowymi prosto z aso ;) prosto do m4

Tak światło widać coraz jaśniej, ten komplet w jakim masz kolorze? 18 cali czy inne? Jaka cena?

Mam w kolorze fabryki bo to nowy set. Masz mój nr zapraszam I pozdrawiam z sanatorium....

Mam w kolorze fabryki bo to nowy set. Masz mój nr zapraszam I pozdrawiam z sanatorium....

Numer mam to się zgadamy ale zastanawia mnie to dlaczego pozdrowienia z sanatorium? Jakieś problemy ze zdrowiem?

witam, jestem nowy, ale mam coś interesującego na op. a mianowicie oryginalną maskę full carbon od F80 CS/ F82 GTS, cena dużo niższa niż te z allegro, zdjęcia priv,

Kolego możesz podesłać zdjęcia na priv i podać cenę jaka Cię interesuje.

Dzisiaj wreszcie zostało wklejone poszycie dachu z carbonu, dzięki pomocy Pana który wkleja te poszycia udało się wypożyczyć sprzęt bez którego ciężko byłoby wykonać tę operację, sprzęt został wypożyczony z BMW Dobrzański w Krakowie bardzo jestem wdzięczny Dyrektorowi wyżej wymienionego serwisu że zgodził się na wypożyczenie tego sprzętu w którego skład wchodził pistolet do kleju K3 oraz komplet specjalnych szczypiec, zestaw ten to koszt prawie 20 tysięcy złotych moim zdaniem cena przesadzona ale gdyby nie te narzędzia i pistolet to byłoby ciężki temat, teraz odczekanie 48 godzin i można wreszcie składać autko :) :wink:

Z2Bu16M_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium

HcKLOLe_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium

:cool2: :cool2: :cool2: no i pięknie :clap:

Dziękuje Marku prawdopodobnie auto będzie u mnie w garażu w poniedziałek więc jakbyś miał ochotę pomóc mi w składaniu byłbym wdzięczny bo wiem że Ty dbasz o szczegóły i również posiadasz wiedzę na ten temat.

No to od przyszłego tygodnia jak ruszą prace to po każdym etapie efekty będą zauważalne :cool2:

Dokładnie :) Dzisiaj udało się zmontować tył na razie zderzak bez dyfuzora i pytanie co polecacie zamiast fabrycznego dyfuzora?

I jak według Was wygląda dupcia z lampami poliftowymi?

4CQtJS0_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium

• Zasłużeni forumowicze

układanka coraz pełniejsza. lampy super!

tłuste fury będą tam latać po Śląsku tego lata. Marek M, Ty M, Bartek "prawie M w dizlu i kombi" ;) róbcie jakiś zlot ogólnopolski latem to przyjadę ;)

:cool2: :cool2: :cool2: no i pięknie :clap:

Dziękuje Marku prawdopodobnie auto będzie u mnie w garażu w poniedziałek więc jakbyś miał ochotę pomóc mi w składaniu byłbym wdzięczny bo wiem że Ty dbasz o szczegóły i również posiadasz wiedzę na ten temat.

Autko zaczyna nabierać efektu....coraz bliżej finiszu :cool2:

Mariusz ja zawsze chętnie pomagam , szepnij słówko i działamy... :mrgreen:

układanka coraz pełniejsza. lampy super!

tłuste fury będą tam latać po Śląsku tego lata. Marek M, Ty M, Bartek "prawie M w dizlu i kombi" ;) róbcie jakiś zlot ogólnopolski latem to przyjadę ;)

Mariusz też o tym myślałem...trzeba się spotkać w większym gronie i łyknąć coś schłodzonego %%%%%%% :mrgreen: