Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
3 godziny temu, _holek napisał(a):

Akcja trwa tyle co wymiana oleju więc raczej żadne bo i po co.

No tak, skoro robią od ręki, to istotnie, bez sensu zastępcze

Pierwszy SUV... pierwsze V8...

(ex F10 520d; F10 535d; G11 LCI 740d)

Opublikowano
W dniu 24.01.2025 o 21:37, _holek napisał(a):

Grubsza afera. Rozebrali tunel a tam… połamane plastiki. Ale żeby tylko połamane - one były połamane i ktoś je posklejał! Klej puścił i zaczęło trzeszczeć. Próbowali winę zrzucić na mnie wmawiając mi że to przy montażu zabezpieczenia/gps ktoś połamał i zataił ten fakt ale ja żadnej takiej rzeczy nie montowałem 🙂

w końcu stwierdzili, że nie ważne jak to się stało - zapłaci BMW. I we wtorek montują mi połowę nowego tunelu za parę tysiaków. 
Zastanawiam się czy jakiś nowy pracownik fabryki z obawy na utratę pracy zalał klejem po złym złożeniu na taśmie czy mi się CBA wbiło do fury i na szybko podsłuch zakładało…

Nam parę lat temu wydali auto po naprawie blacharskiej nie informując o tym przed podpisaniem dokumentów leasingowych. Duże prawdopodobieństwo, że twoja "naprawa" odbyła się na poziomie dealera.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
17 godzin temu, JarekR napisał(a):

Nam parę lat temu wydali auto po naprawie blacharskiej nie informując o tym przed podpisaniem dokumentów leasingowych. Duże prawdopodobieństwo, że twoja "naprawa" odbyła się na poziomie dealera.

Który dealer taki cwany?

Pierwszy SUV... pierwsze V8...

(ex F10 520d; F10 535d; G11 LCI 740d)

Opublikowano
1 godzinę temu, maciek_w napisał(a):

Który dealer taki cwany?

Sprawę zakończyliśmy za porozumieniem stron, więc nie będę ciągnął tematu publicznie. Ale nie wiem, czy dealer ma poczucie, że był "cwany".

Natomiast każdego zachęcam, żeby nowe auto odbierał z miernikiem, robił oględziny lakiernicze plus sprawdzał raporty ubezpieczeniowe / bazę wpisów autoDNA.