Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z moim bmw nie wiem co się stało ale podczas gdy stałem na myjni myłem auto wsiadłem do niego nie mogłem wbić zadnego biegu oraz pedał sprzęgła był twardy na zgaszonym mogę wbić bieg ale na odpalonym już nie dodam że jak lekko wcisnę pedał sprzęgła jest terkotanie a jak docisne do samego dołu terkotanie znika samochód był w codziennym użytku byłem u mechanika kazał odpowietrzyć układ nie pomogło dodam że po 2 dniach stania uciekł cały płyn hamulcowy. byłem u mechanika jeszcze miesiąc przed tym żeby sprawdził auto bo miałem zamiar jechać nim do Holandii okazało się że auto jest w 100% sprawne jedynie coś bije w tyle auta podczas szybkiego ruszania(Mechanik stawiał podpore walu) Sprzęgło wszystko okej a tu nagle takie coś może ktoś miał taki przypadek lub może wiedzieć o co chodzi :) z góry dzięki za odpowiedz
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Skoro masz nieszczelność to nic dziwnego, gdyby tego nie było to obstawiałbym docisk, ale w tym przypadku zajmij się nieszczelnością.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.