Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bo mial w poprzednim dzwonie? :mrgreen:

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

• Odpowiedzi 455
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie marudź, tylko jak masz to montuj :mrgreen:

Jeszcze nie mam ;)

A masz normalne zawieszenie czy obniżałeś coś swoją ? Na sam klej do szyb ją mocowałeś ?

Mam obnizone eibach prokit. Klej do szyb + kołki na które są miejsca.

Dzięki za info

Ja swoją dokładkę M performance w F30 montowałem na taśmie dwustronnej samochodowej 3M, zamiast kleju do szyb i wszystko było ok, nawet przy dużych prędkościach.

a to ciekawe, myślałem że sama taśma nie da rady

U mnie odkręciły się wkręty po środku przy 260 km/h :lol: trzeba jakieś podkładki dać..

Nie no co Ty ,ja jeżdżę max 140 i to tylko po autostradach bo szkoda mi auta ;)

Jak bys potrzebował dodatków do auta to daj znać :D Ja kupiłem od pewnego brytola z ebaya i wszystko elegancko wygląda, jakość spasowanie - moge polecić

Co do dokładki decyzja taka że odbiore auto, przejade się po progach koło mojego domu i pomierze ile cm jest zapasu, jeśli ze 3cm chociaż to kupie dokładkę a jak mniej to sobie odpuszcze :)

Prace przy aucie fizycznie ruszyły, póki co ogarnięta jest blacharka , na dniach auto idzie do lakiernika i można składać resztę gratów ...

Maskę kupiłem nową w ASO a błotnik lewy w kolor ,do tego progi MPakiet -wcześniej jeździłem ze zwykłymi ;)

1fo7qzjjj30p.jpg

lk1h0wcd64bw.jpg

Wreszcie prace ruszyły pełną parą, cały czas Ci wbijałem to do głowy że wcale nie było to takie tragiczne uszkodzenie :wink: :cool2:

To prawda, u mnie nie tyle chodziło o samą naprawę co czas bo mam sezon w robocie a jak wiadomo naprawa auto to wiele godzin spędzonych na szukaniu części i tematach pobocznych, na szczęście jakoś to pogodziłem :)

Sama naprawa blacharska nie była trudna, w tym tygodniu auto idzie do komory na lakierowanie i może do 15.08 będzie do odbioru o ile nie wyjdą jakieś niespodzianki przy uruchomieniu auta bo może być jakaś wiązka czy czujnik uszkodzony i auto nie odpali, grunt że silnik jest nietknięty :cool2:

Pięknie. Powoli do przodu. Fajnie, że wracasz.

cały czas Ci wbijałem to do głowy że wcale nie było to takie tragiczne uszkodzenie

Dlatego chcialem je kupić, niestety zabrakło w tym momencie dolara, a kolega chciał zdecydowanego kupca :cool2:

PS: bez spryskiwaczy zderzak?

Dzięki :)

tak ,bez spryskiwaczy bo tak jak kolega _dex zauważył do ledowych lamp nie potrzeba sprysków

Przy naprawie z usa dałem zderzak ze spryskwiczami ale to bez sensu więc tym razem z nich zrezygnowałem

Nie mogę się doczekać aż zobaczę auto pomalowane już w całej okazałości, jak do niego wsiądę znów i posłucham warkotu wydechu pod obciążeniem no i przyspieszenie :roll:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Właśnie taka piękna była ale zawsze można naprawić i dalej będzie piękna, chyba się skuszę :mrgreen:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Vaporr ;)

Jeżeli nie jest to tajemnicą, opowiedział byś coś więcej o tej ubezpieczalni? Po przeczytaniu tematu sam żałuje że wybrałem Uniqa, chociaż niby jest naprawa w warsztacie w aso.

Opublikowano

Pisali chłopaki wyżej. Naprawa musi być w ASO. Nie może być na kosztorysie.

Poczytaj se umowe lub jak kupujesz dopiero ubezpieczenie to przelicz se i wybierz dogodny dla Ciebie pakiet, moze byc na kosztorysie

potem mozesz doplacic pare stowek na naprawę w autoryzowanym serwisie (aso)

Kupię:

- Listwy hexagon wnętrza

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No z sedana F30 od razu M3 F30 ten warsztat jest niesamowity :lol: :norty:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Na przeróbke a'la m3 nikt się nie dał nabrać, ktoś przyjechał po bułki do sklepu więc pstryknąłem ;)

W temacie 340 udało się ją sprawnie naprawić, kierownica progi Mpakiet i licznik z wersji EU na pokładzie ;)

Dziś byłem ją przed odbiorem obejrzeć została w zasadzie polerka + mycie i.... zamawianie lawety do znajomego elektromechanika bo auto nie odpala :cry2: :cry2: :cry2:

Kolega z forum zrobił dziś diagnozę kompem i wyszło że nie ma komunikacji ze sterownikiem silnika i brak zasilania na wtyczkach od sterownika.

Zapłon jest, lampy normalnie świecą, bezpieczniki sprawdzone wszystkie są ok. Sam silnik jest nietknięty więc coś z elektroniką a te tematy wiadomo do łatwych nie należa

Podejrzana jest albo przerwana wiązka albo uszkodzony sam sterownik silnika bo wtyczki od niego są przekrzywione

Trzeba czekać cierpliwie co dalej ...

ctofz5bxb50v.jpg

ypvm6u48a9tc.jpg

nhtsgby45uuj.jpg

2a0zs9b86skz.jpg

l3xvwh9spkno.jpg

Opublikowano

Kierownica miodzio.

Odpalisz niedługo i od razu dobre ubezpieczenie :wink:

Najlepsze w tym wszystkim, jest to, że teraz jest ładniejsza niż z przed kolizji :mrgreen:

Opublikowano
Kierownica miodzio.

Odpalisz niedługo i od razu dobre ubezpieczenie :wink:

Najlepsze w tym wszystkim, jest to, że teraz jest ładniejsza niż z przed kolizji :mrgreen:

Dzięki Kamil, coś tam po troszku upiększam po swojemu, wiadomo to choroba tuningom nie ma końca :D

Bo w Polsce dzwon to podstawa tuningu ;)

Oj tam od razu dzwon...dzwoneczek, taki malutki :)

Też mam nadzieje że elektryk dojdzie czemu to nie pali bo przejechałbym się juz :lol:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Rzeczywiście, ładniejsza, niż wcześniej.

Remont powypadkowy wyszedł jej na plus.

Świetnie wygląda.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Pięknie mmm.

http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/07/Its-So-Beautiful-Lady-Crying-In-The-Theater_408x408.jpg

Kupię:

- Listwy hexagon wnętrza

Opublikowano
Brawo za ponowną odbudowe :clap: ....oby teraz juz szczęśliwie cieszyć się jazdą... :cool2:

Dzięki :) do szczęśliwej jazdy jeszcze troszke brakuje bo jest problem z elektryką i auto kręci ale nie odpala

Rzeczywiście, ładniejsza, niż wcześniej.

Remont powypadkowy wyszedł jej na plus.

Świetnie wygląda.

Też tak myślę :D

Pięknie mmm.

http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/07/Its-So-Beautiful-Lady-Crying-In-The-Theater_408x408.jpg

oj matek matek :)

Z wczoraj w oczekiwaniu na lore... problem jest z odpalaniem i dobrym specem od elektroniki który ogarnie temat sterownika silnika. Takim który OGARNIE a nie który będzie mówił że spróbuje ogarnąć : :mad2:

pawmuyvabs0w.jpg

yu30l7a25pxt.jpg

timoevhw27d7.jpg

g9w1ts8j87e0.jpg

y8jl60pwqvbr.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Super wygląda!!! Kawał dobrej roboty... Pewnie ta wiedza nie chcesz się dzielić i szanuję, ale zapytać mogę. Jaka wyszla relacja odszkodowanie - - - ->koszt poniesiony na naprawę??

Szerokości życzę i tym razem już 0 szkód!!

No i oczywiście jakiegoś filmiku 0-100,100-200 :duh:

male-bmw-2.png
Opublikowano

obserwuj ich :) beda robic twoj piec na 1000HP :) narazie rozbieraja :)

Europejskie 2JZ :D Ten silnik jest mocarny.. Przepaść miedzy N55 tak mysle.

Kupię:

- Listwy hexagon wnętrza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.