Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Vaporr zadziwiasz forum. Tak długo z jednym autem? :wink: :wink: :wink:

Ale jak nie umiales tak nie umiesz fajnych fotek robić :x

Dla mnie lepiej być słabym fotografem w fajnym aucie niż dobrym w słabym.

• Odpowiedzi 455
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Swetna furmanka, gratuluje !

Nie myslales nad przemalowaniem zaciskow na inny kolor? Masz czarne felgi, wiec jakbys rzucil dobry kontrast to bylo by mega :cool2:

b72b536e244610f0med.jpg
  • Moderatorzy
Opublikowano
Jeździ autko :?: Bo coś słuchy chodzą, że za dużo koksu przyjęła i ma fochy ;)
Opublikowano
ALE BMA, :lol:

foteli grzanych nie robisz?

Nie potrzebuje ,mi zawsze gorąco ;)

Mega ten kolorek i konfiguracja. Nie myślałeś nad jakąś delikatną lotką na klapę?

Auto jest do sprzedania, jeśli nie będzie sensownej oferty to faktycznie dobry pomysł żeby taką zainstalować, nie pomyślałem otym :)

Vaporr zadziwiasz forum. Tak długo z jednym autem? :wink: :wink: :wink:

Ale jak nie umiales tak nie umiesz fajnych fotek robić :x

Dla mnie lepiej być słabym fotografem w fajnym aucie niż dobrym w słabym.

:mrgreen: dobrze powiedziane cypisek a foty cykałem tabletem więc i tak jakość zdjęć jest myślę ok :cool2:

Swetna furmanka, gratuluje !

Nie myslales nad przemalowaniem zaciskow na inny kolor? Masz czarne felgi, wiec jakbys rzucil dobry kontrast to bylo by mega :cool2:

Dziekuje, kolejny dobry pomysł mi podsuwasz obok lotki... ach, można tak modzić bez końca :D

Dużo koksu to by było turbo hybrydowe i 650hp jak choćby tu ;)

https://www.youtube.com/watch?v=0FyPbEuc5j8

https://www.instagram.com/me55utr/

U mnie tylko dp i program więc to tyle co nic dla B58 ,tym bardziej że o auto dbam i szanuje jak umiem. Teraz wgrałem sobie serie na kilka dni żeby potem po programie znów poczuć że odebrałem nowe auto :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na twoim miejscu tylko fotograf bo marnujesz wizualny potencjał auta, fajna miejscówka, sesyjka i wtedy dopiero poczujesz co to zainteresowanie autem. A cypisek niech nie filozofuje tylko niech sie zajmie tym w czym jest dobry, czyli mechanika i dłubanie przy autach...
Opublikowano

BMK Takie ma fochy że kolegi m4 bootmod stage 0,5 +- 480 KM dziś nie dała rady i będzie wrzucał mocniejszy soft ;)

https://www.youtube.com/watch?v=OrJZcmUmxv4&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PUrjCvHDK9s&feature=youtu.be

x85zgy00g26q.jpg

• Zasłużeni forumowicze
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zdjęcia kolegi z ostatniego wieczornego spota //M4 , 335is, 335i , 340i

3ce26724pp4g.jpg

us53wk2ys1m6.jpeg

qyhhmzftite3.jpeg

fgumhot2zqdx.jpeg

0mhhnnxdyn61.jpeg

No i stety/niestety zdjąłem folię z przednich szyb po 2 kontrolach patroli drogówki , po 1 jeszcze miałem nadzieję ale po 2 się z nią pożegnałem no trudno ,tak musiało być

8s8y42ziw3i4.jpg

Opublikowano
ale mafia fiu fiu xD :mrgreen: :lol:

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka dni temu przy przebiegu 68600km wymiana oleju w silniku Millers CFS 5w40

Poprzednio ten sam olej przy przebiegu 60500km , przez ten czas nie ubyło go ani kropelki ...i to tyle jeśli chodzi o serwis tego auta :D

lceompa2wb1c.jpg

340i dzielnie walczy z koronawirusem :)

iz92q528bki4.jpg

Od wczoraj słabiej mi świeci lampa w lewej klapie

vkh5ztnew02j.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=xAwnPwKAPQk&feature=youtu.be

Mały przejazd z m4 kolegi po lekkim sofcie na 480-490 koni, w serii wypluła 470 więc dostała konkretny bonus z fabryki :cool2:

Opublikowano

340i dzielnie walczy z koronawirusem :)

iz92q528bki4.jpg

Vaporr, przecież mamy wymrzeć na grypę a nie na sraczkę..... :wink:

• Zasłużeni forumowicze
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Na grypę żołądkową w sam raz :cool2: A autko megaaa :cool2:

Ciesze się ze się podoba ;)

a co do papieru toaletowego to dzieki temu ze sie zakupilo wiecej teraz nie trzeba chodzic po sklepach , miejmy nadzieje ze z czasem sytuacje na swiecie uda sie opanować...

Korzystając ze słoneczka zrobiłem kilka zdjęć i pomierzylem RL kolegi w zimny wieczór i tak to wyszło, wstydu raczej nie ma jak na nie //M

a spalanie średnie z ostatnich 5000km to 10,6l co też miło zaskoczyło

q2mbw4khd9na.jpg

3tv5em78xg0r.jpg

rmnhn60xbk2q.jpg

bz3nwi1d5sy9.jpg

vmgcxbpv0p32.jpg

q3vpelj5zw9k.jpg

o4z7actnta3c.jpg

j1qzkw7gdahl.jpg

Opublikowano

Poprzednio ten sam olej przy przebiegu 60500km , przez ten czas nie ubyło go ani kropelki ...i to tyle jeśli chodzi o serwis tego auta :D

Dobra oliwa ! :cool2:

340i w formie, świetnie się prezentuje :8) Genialne auto, no i ten silnik :twisted:

Opublikowano

Dobra oliwa ! :cool2:

340i w formie, świetnie się prezentuje :8) Genialne auto, no i ten silnik :twisted:

Dzieki :)

Niezle czasy. Jaki udalo Ci sie osiagnac v-max ?

Racelogic pokazał vmax 288, ciagnal dalej ale trzeba jeszcze jakoś wyhamować co przy seryjnych heblach byłoby wyzwaniem na tym odcinku tym bardziej że kończy się ostrym zakrętem :)

kolega przy tej mocy w m4 bez problemu przebija 300 , ja wolałem nie ryzykować przy tych hamulcach

Opublikowano

Siema forumowicze, potrafi ktoś to przeliczyć dobrze rozmiar felg et opony itd ? :)

Obecnie na tyle mam ZP.01 9,5J x19 ET 40 i opone 255/35/19

Chciałbym wrzucić kute lżejsze koła 437m z M4 10Jx19 ET 40 i opone 265 lub 275 (też Michelin 4S)

Przód mam 8,5J x19 ET 35 i opone 225/40/19

a 437m ma 9Jx19 ET 29 i opone albo te samą albo coś szerszego

W M4 ładują 275/35/19 tył 255/35/19 fabrycznie tak ma kolega na tych felgach 437m i mówi że nawet 285 by mu weszło

Będzie to tarło czy mogę śmiało kupować ? Obecnie jest troche luzu ale tak dosłownie z 0,5cm...no i szczerze jak poltora roku mam to auto to na tylnej kanapie woże raczej tylko siatki z zakupami czasem albo jakies papiery, człowieka to raz mi sie w zyciu zdarzyło wieźć :D

Dobrze rozumiem że jak felga zmienia się z 9,5 na 10j a mają takie same ET to będzie o pól cala bardziej wystawać na zewn czyli 1,3cm ?

Tak to teraz wyglada

i3sddflb3h74.jpg

d2nyq3jfbs5q.jpg

v6u5l4rqqylq.jpg

A to felgi 437m

j5vhr0l58h0d.jpg

os8fnhxfxuyd.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dobrze rozumiem że jak felga zmienia się z 9,5 na 10j a mają takie same ET to będzie o pól cala bardziej wystawać na zewn czyli 1,3cm ?

Jak ET zostaje, a zwiększa się szerokość felgi to rozkłada się ona na obie strony.

Tak więc to ~1,3cm pójdzie w obie strony (po 6,5mm w każdą).

Opublikowano

Aha, dzieki za odpowiedz właśnie tego nie byłem pewien :cool2:

Ale patrząc po foto jak to teraz wyglada przy 9,5J i 255 oponie to taki ryzyk fizyk zakładać coś szerszego choć chciałbym bo raz że wyglad ,dwa trakcja z racji też nowych opon chocby, trzy nowe kolo to jakas zmiana choć te co są też są spoko

Opublikowano

tak jak kolega napisał pół cala na dwie strony 1,28/2 , Czyli wyjedzie o 0,64cm

Ja po wielu kombinajcach ma taki zestaw który szerszy już nie może być :)

Felgi przód:

Rozmiar felgi: 8JX20 ET:36 + dystans 15mm

opona 225/30/20

Felgi tył:

Rozmiar felgi: 8,5JX20 ET:47 + dystans 17mm

opona 255/35/20

Według moich obliczeń, nie wejdą Ci te koła, o 4mm przód za szeroki, tył też wyjdzie jeszcze szerzej niż umnie o 2 mm ale przy oponie 255 i 10 cala będziesz miał naciąg i mogło by się udać upchać.

Sensu jeśli chodzi o trakcję takie rozwiązanie jednak nie ma :)

Twoje felgi jakoś mi bardziej leżą niż te na które chcesz zmienić, ale oczywiście o gustach się nie dyskutuje :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.