Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich.Mam prosbe czy moge dostac od posiadacza e46 325i lub 330i ze skrzynia 6 biegowa interesuje mnie tylko benzyna ostatnie 7 cyfr vinu.Chcialem zrobic mala przerobke skrzyni z 5 na 6 ale nie mam jak porownac czesci .I nie chodzi mi o porady tylko vin zebym sprawdzil i dowiedzial sie dokladnie i konkretnie co sie z czym je.Dziekuje bardzo vin oczywiscie na priv prosze/ a jak sie cos ruszy w projekcie zrobie foto relacje/.Jeszcze raz dziekuje.
Bylo N42B20 rozum wrocil jest M54 /cisza i spokoj
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dwie poliftowe 330ci: PK15176 oraz PK15378.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Dziekuje ci bardzo jeszcze jak ktos od 325i podesle to super ale dziekuje jeszcze raz.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mówisz masz, 325ti: FV39894, FV40885.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Wow dziekuje ci bardzo .Juz niedlugo przekonam sie jaka jest roznica pomiedzy 5 a 6 skrzynia i podziele sie info.Ostatnio mam za duzo czasu a dostalem za free e46 coupe z padnietym n42 ale juz mam m54b25 i jak skoncze montaz turbo to wpakuje go i troche pomodze.Dlatego chce miec 6 a sa mozliwosci tanich czesci wiec szukam .Dzieki jeszcze raz.
Opublikowano
Dzieki za podpowiedz akurat tez tak mysle chodzi glownie o to zeby konkretnie wiedziec co i jak przelozyc zeby bylo jak najmiej patentow.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jak bede mial wszystko to zrobie foto i opisze narazie czekam na dwumas i skrzynie 6 ale z tego co widze to tylko dwumasa jest inna wiec oby tylko na tym sie skonczylo bo sprzeglo i tak nowe pojdzie ale ma ten sam numer co moje .