Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prosiłbym o ocenę tego BMW.

Od czerwca 2010roku w Polsce, obecnie 2 właściciel. Ostatni zarejestrowany przebieg w ASO to 180500km w maju 2012, a w 2013 zmiana właściciela na obecnego.

Przebieg dokladnie to 308tys. km. Serwis olejowy regularnie co 10-15tys. Koło pasowe na wale było wymieniane na oryginalne. W rozrzadzie podobno ciszą, turbo jeszcze ori. Reszta wymian w opisie.

Bać się tego przebiegu przy tym silniku?

Warto się w to pakować czy raczej odpuścić?

Cena wydaje się całkiem fajna.

Ogłoszenie wygasło ale nadal aktualne.

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-330d-lci-245km-m-pakiet-harman-acc-webasto-el-hak-hol-ID6AI9FI.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8

Vin: WBAPR91010A178904

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Rozrząd doliczyłbym do pakietu startowego, trudno się bać przebiegu skoro nie jest przesadnie wysoki, 30 tys. km na rok. To raczej norma dla diesla r6, choć oczywiście są wyjątki, tylko z reguły nie w takiej wersji :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
KRYSTEXxx cena dość wysoka jak za auto 10 letnie z przebiegiem 300 tyś km.

Po za tym ciężko się po tych zdjęciach do czegoś przyczepić. Przebieg normalny i silnik na pewno jeszcze posłuży.

Ile wg. Ciebie powinno kosztowac e90 330d lci w m pasztecie z bardzo dobrym wyposazeniem?

Opublikowano
Z takim przebiegiem max 40 tys. W Niemczech z takim przelotem nawet taniej kosztują.

xD nie mam pytan w takim razie :)

Opublikowano

Zastanawiająca jest dla mnie późniejsza odsprzedaż takiego auta na naszym rynku, np. za 4-5 lat gdy będzie miało w granicach 400 tys.

Wiadomo jak u nas patrzy się na takie przebiegi.. A ze zdjęć śmiało można stwierdzić, że środek praktycznie salon i wygląda dużo ładniej, niż w niektórych egzemplarzach, które rzekomo mają po 200 tysięcy..

Opublikowano
Ja najbardziej bałbym sie tylko tego,że ostatnie 8 lat jezdził w Polsce,ale to wyjdzie na podnośniku jak najtansze tarcze klocki opony to chyba nie trzeba sie zastanawiać