Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem posiadaczem BMW E 46 i ostatnio pod przednimi siedzeniami zauważyłem taką wolną wtyczkę. Czy ktoś może mi powiedzieć od czego to jest ? A ciekawe jest to że pod siedzeniem nie ma miejsca gdzie można by było to wpiąć .

Link do zdjęcia : https://zapodaj.net/05c2cf760c288.jpg.html

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano
Opcje są dwie, jedna to albo masz kanapy od anglika i na fotelu kierowcy nie ma maty pasażera (czyli fotel prawy) druga opcja to taka że ktoś miał problem z mata pasażera i odlaczyl wtyczkę a ncs-em wyłączył matę pasażera bądź wpioł emulator maty w to miejsce.

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Rozpoznawania czy siedzie pasażer czy nie, po to aby wiedzieć czy wystrzelić poduszkę w desce w razie wypadku.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wtyczka moze byc też od granych siedzeń , pompowanych lędźwi. Moze był wymieniany fotel w którym było więcej rzeczy niż w tym co miałeś

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
Podaj vin rozkodujemy zobaczymy co było ewentualnie w serii, ale na 90% jest to od maty pasażera napewno znajduje się ta wtyczka po stronie pasażera. Ja bym dalej nie szukał i jak byś dobrze tam popatrzył to byś widział gdzie to powinno być wpiete no chyba że emulator jest wpiety.

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak ma fotele od anglika to raczej po tej stronie nie znajdzie miejsca na wpięcie wtyczki maty :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Jak ma fotele od anglika to raczej po tej stronie nie znajdzie miejsca na wpięcie wtyczki maty :wink:

O tym pisałem wyżej.

721015571

Opublikowano
wtyczka jest pod jednym i pod drugim siedzeniem . Przyglądałem się dosyć uważnie i nie zauważyłem żeby było jakieś miejsce na tą wtyczkę .