Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich mam pytanie szukalem ale nic konkretnego nie znalazlem.Wiec musze zmienic wachacze i maglownice .Pytanie dotyczy wachaczy poniewaz mam cala zawieche MTS amory i springi 40/30 zastanawiam sie czy jak zamontuje wachacze m pakietowe przednie bedzie to problem jakis / geometrja itp. czy bedzie ok bo i tak bede musial zrobic zbierznosc.Czy ktos montowal takie wachacze i czy jest sens wiem ze sa dluzsze chodzi o kat mcowania .Dziekuje za konkretne odpowiedzi.
Bylo N42B20 rozum wrocil jest M54 /cisza i spokoj
Opublikowano
Dzieki to juz wiem szukam kogos kto wpakowal m pakietowe zamiast zwyklych sprawdzalem katalogowo i roznica jest mpakiet dlugosc calkowita 565mm a zwykly 470mm mpakiet jest troche cienszy od zwyklego .W kazdym badz razie szukam kogos kto ma je zamontowane i powie czy jest jakas roznica.W piatek chce zamontowac magiel nowe koncowki wachacze tarcze kloci i szkoda 2 razy robic po zbieznosci.Pozatym mam nadzieje ze przestanie ja nosic po prostej drodze bo przy wiekszej predkosci jest masakra.Mam teraz inny silnik bo m54 ale zawieszenie MTS jest do tego silnika bo ori. padl na asfalt i wygladalo to strasznie .
Opublikowano
Opony nowki teraz zimowe zreszta na letnich to samo i problem juz od paru miesiecy ale coraz bardziej sie nasila.To jest luz wydaje mi sie ze na maglownicy i tak mam druga mam nadzieje ze lepsza bo im szybciej na prostej to latam wezykiem pozatym na zakretach ponad 200km/h i nie znosilo tylko na prostej zauwazylem tez ze kiera lekko w prawo schodzi jak puszczam i pompa wspomagania troche glosniej chodzi oraz stuki duze jak ruszam kiera na wylaczonym silniku sprawdzalem w Alpinie i tych stukow nie ma..No nic jutro zamawiam normalne wachacze bo delphi ma promocje takze z komplet l i p plus hydro lagi 140e wiec zamawiam szybko zebym nie marudzil .Jak poskladam wszystko to dam znac czy przyczyna po wymianie zniknela i przyjze sie wymontowanym czescia.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Osobiście bałbym się założyć wahacze tej firmy, wg mnie długo na nich nie pojeździsz a jak lubisz wykorzystywać możliwości auta to już w ogóle.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Wiesz kazdy ma swoje zdanie Od 10 lat jak jestem w de jeszcze nic sie z tym nie dzialo a duzo sie nawymienialem i w roznych autach .Wiec jesli daje to zero procent reklamacij itp..To raczej jest powod zeby takowe zalozyc pozatym dobra cena .Ale zobaczymy jak dlugo, oczywiscie rozne sie cuda dzieja pozatym gwarancja jest 3 lata i nie wiecej jak 65tys.km wiec raczej juz auto gdzies pojdzie dalej.