Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Do fki masz enet. Ten jest do starszych modeli

Nie mogę się z tym zgodzić.

Zależy od programu diagnostycznego.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A czym chcesz diagnozować fke ? Inpą ? Wiadomo, ze do enetu czy icoma jak masz iste ( reingold ) nie potrzeba emulatorów czy innych wynalazków.
Krzysztof
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Istnieje coś takiego jak KTS, AUTOCOM, i wiele innych uniwersalnych interfejsów przy których nie stosuje się kabla enet.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Istnieje coś takiego jak KTS, AUTOCOM, i wiele innych uniwersalnych interfejsów przy których nie stosuje się kabla enet.

Tak jest jeszcze cdif, autoboss i pewnie 1000 innych tylko kolega pytał o sam kabel to po pierwsze a po drugie te wszystkie uniwersalne, które wymieniłeś kosztuje po kilka, kilkanaście tysięcy złotych.

Krzysztof
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To napiszcie Panowie jeszcze czy ten kabel z tym oprogramowaniem nada się do mojej F30 z 2014r - potrzebuje do tego samego co założyciel tematu.
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Inpa jest do starych modeli. Pewnie można coś porzeźbić ze skryptami żeby sobie zrobić do serii f tylko po co. Poszukaj ista-d, kabel enet i szystko działa.
Krzysztof
Opublikowano
Ista faktycznie mi się sprawdziła, natomiast jeszcze się jej uczę, nie wiem np.jak nią bardzo szczegółowo diagnozować błędy, mam np.blad FEM, ale nie potrafię ustalić której dokładnie funkcji FEM ten błąd dotyczy