Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak otworzyc samochod? jezeli kluczyki sa w bagazniku nie mam zapasowych i nie chcem brac zlodzieja?

NIE CHCEM ALE MUSZEM :mad2:

Jesli zatrzasnales kkluczyk w bagazniku to masz problem. Prawdopodobnie bedziesz musial wywiercic mala dziurke w klapie i otworzyc to recznie. Spece wiedza gdzie to jest. Musisz chyba poradzic sie kogos, innego sposobu nie widze.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
zamiast wiercic wolalbym wybic szybe i dostac sie do kluczykow przez tylna kanape( chyba w e39 jest otwierana?-e36 sedany nie mialy takiego "bajeru")
Opublikowano
przez kanape sie nie da.jedyne wyjscie to wywiercic ta dziurke.w Kraku bez problemu to robią spece.Kumpel miał tak w E-39 ale niewiem ile zapłacił.
Opublikowano (edytowane)

Witam!

No co niektórzy to mają pomysły!

Dzwonisz do fachowca od otwierania zamków napewno taki jest w Augustowie oczywiście takiego co ma uprawnienia i pozwolenie z policji i po kłopocie.Koszt koło 200zł ja tyle zapłaciłem za otworzenie Audi A8.

Obyło się jak to niektórzy piszą bez zadnego wiercenia.

Pozdro!

klapę to wiercą ,ale złodzieje naszych aut.

Edytowane przez piotriviola
Opublikowano

Weż jednak gośći szpeców od otwierania.

Za szybę zapłacisz więcej niż za nich, a rozwiercanie klapy :mad2:

pozdro damp

Moje BMW e38 728iA '95

moje byłe BMW e34 525i '93

e60 520i Tata

e87 120i Mama

http://www.damp479.bravehost.com

Jeżeli się nie otwiera spróbuj jutro :)

Opublikowano

Ja bym wywiercił dziurkę, tak by ręka przeszła :cool2: ...

...żartowałem oczywiście, swoją drogą skąd u ludzi (jak myślę) takie pomysły :mad2: - wezwij speca, tylko nie takiego jak z programu USTERKA :nienie:

Galeria moich pojazdów i ich historia

http://img149.imageshack.us/img149/6353/podpisoj3.jpg

Opublikowano
Weż jednak gośći szpeców od otwierania.

Za szybę zapłacisz więcej niż za nich, a rozwiercanie klapy :mad2:

Do bagarka przez szybę ??? No ciekawe :norty:

:twisted2: PZDR :twisted2:

Opublikowano
Do bagarka przez szybę ??? No ciekawe

Do bagażnika przez szybę nie, ale będąc w aucie ma dostęp do przycisku/włącznika otwierającego bagażnik elektrycznie.

Myślę że to zbyt proste :norty:

Opublikowano
Do bagarka przez szybę ??? No ciekawe

Do bagażnika przez szybę nie, ale będąc w aucie ma dostęp do przycisku/włącznika otwierającego bagażnik elektrycznie.

Myslisz, ze ten przycisk dziala, gdy sa zamkniete drzwi pilotem ? Tzn zabezpieczenie jakies chyba jest ??

Opublikowano
Może i nie działa - sami sprawdźcie. Tylko po co go odcinać skoro, ktoś już jest we wnętrzu auta. Przecież to wnętrze auta powinno być bardziej zabezpieczone niżeli to co posiadamy w bagażniku.
Opublikowano
Do bagażnika dostaniesz się z wnętrza auta przez worek na narty ?? a jak się nie zmieścisz to ręka przejdzie spokojnie.
www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano
Do bagażnika dostaniesz się z wnętrza auta przez worek na narty ?? a jak się nie zmieścisz to ręka przejdzie spokojnie.

a uwzględniając prawo marfiego :lol: zawsze zabraknie ci ten centymetr lub dwa i nawet jak pazury wystawisz jak kot to i tak zabraknie jeszcze do kluczyka

:mrgreen:

e61 530dA >> spacer.png

Opublikowano
jedyne wyjscie to wywiercic ta dziurke

Przecież to nie syrenka czy maluch żeby dziurki wiercić w zdrowej blasze. Wybij najmniejszą szybkę , otwórz okno lub wyciągnij guzik w drzwiach i dostań się do środka. Tam albo guzik otwierania klapy bagażnika lub przez worek na narty (...).

Opublikowano

Tak właśnie jest jeśli nie ma się drugiego kompletu kluczyków. Pół biedy jak kluczyk jest w bagażniku, gdyby zginął trzeba by było wymieniać stacyjkę i wszystkie zamki.

Proponuję przed wybiciem szyby zorientować się w dostępności szyby i cenach, bo niekoniecznie zawsze najmniejsza szyba jest najtańsza.

Opublikowano

Witam!

Panowie macie auta za kilkadziesiąt tysięcy złotych a szkoda Wam głupich 200 zł na szpeca tylko wypisujecie jakieś głupoty z wybijaniem szyb i wierceniem dziur.Bez obrazy puknijcie się lekko w czoło i nie wypisujcie takich bredni!

Pozdro!

Opublikowano
Mi fachowiec za 250 zł zniszczył zamek co wyszło po paru dniach tym samym wszystko co mogę zrobić sam i ma zdrowy rozsądek robie sam oczywiście bez wiercenia dziur w blasze.
Opublikowano
jedyne wyjscie to wywiercic ta dziurke

Przecież to nie syrenka czy maluch żeby dziurki wiercić w zdrowej blasze. Wybij najmniejszą szybkę , otwórz okno lub wyciągnij guzik w drzwiach i dostań się do środka. Tam albo guzik otwierania klapy bagażnika lub przez worek na narty (...).

Tak do kazdy glupi umie zrobic :)

Opublikowano
zanosisz do ASO BMW brief i na podstawie vinu dorabija ci kluczyk za 500zl nie wiem czy jakies pozwolenie z Policji jest potrzebne , ale wtedy masz juz zapasowy kluczyk na przyszlosc, jesli zamknie sie kluczykiem drzwi to nawet bedac w srodku nigdy ich nie otworzysz, tylko kluczykiem tak przynajmniej ma e39, nie wiem czy wszyscy wiedza ale przy kazdym otwieraniu i zamykaniu drzwi kluczykiem zmienia sie kod imobilazera
Opublikowano
zanosisz do ASO BMW brief i na podstawie vinu dorabija ci kluczyk za 500zl nie wiem czy jakies pozwolenie z Policji jest potrzebne , ale wtedy masz juz zapasowy kluczyk na przyszlosc, jesli zamknie sie kluczykiem drzwi to nawet bedac w srodku nigdy ich nie otworzysz, tylko kluczykiem tak przynajmniej ma e39, nie wiem czy wszyscy wiedza ale przy kazdym otwieraniu i zamykaniu drzwi kluczykiem zmienia sie kod imobilazera

w ASO ci dorobią ale za 2 tygodnie :!: :!: :!:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

w ASO ci dorobią ale za 2 tygodnie :!: :!: :!:

Tak szybko ? :)