Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano
Wciśnij memo na kompie. Tak jest w E36 - u Ciebie pewnie tak samo. Pojawi się na wyświetlaczu znak rozchodzącego się sygnału.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

"Natomiast przyciskiem S/R można po wybraniu przyciskiem informacji zresetować lub zatrzymać: średnie zużycie paliwa, średnią prędkość, stoper albo niezależne ogrzewanie/przewietrzanie a w UHR można przywołać albo wyłączyć cogodzinny sygnał przypomnienia."

więcej znajdziesz na stronie: http://www.bmw7.website.pl/porady.htm

Opublikowano

chciałbym sie dołaczyc do tej rozmowy.

Czy sygnał niedomkniętych drzwi powinien byc ciagły aż do ich zamknięcia , czy tez tylko jeden raz.

Coś mi sie wydaje ,ze mam wyłaczone te sygnały. mam tylko jeden gong i wszystko.

Czy ktoś może mi powiedzieć jak uruchomić ta sygnalizacje dzwiekową ?

Tylko prosze , nie odsylajcie mnie do strony http://www.bmw7.website.pl/porady_komp.htm

tam nic na ten temat nie ma

Opublikowano

nie , to odpada.

Moze jest jakas opcja dotyczaca gongu.

I jeszcze jedno. Jak zablokowac prawe lusterko , tak abey sie nie przestawialo przy wlaczeniu biegu wstecznego. Wkurza mnie to i chce wylaczyc.

Opublikowano

,, jak baba nie ma co robić to .... ,,

No i nagrzebałem coś w BC. Wczwsniej wyswietlalo otwarcie drzwi i takie tam a teraz jak zrobiłem P1 to już nic nie wyswietla.

No i juz mnie wkurzył ten BC :oops: Ale jutro spokojnie sie pobawie.

Wezme jakąś siekierkę czy młoteczek i pukne w niego kilka razy. Może sie pojawią jakieś komunikaty :lol:

A może jutro po tej operacji z BC zrobie jakieś fotki mojej Niuni. Założyłem jej nowe buciki. Na nowiutkich oponkach smiga sie jak nowym autkiem. Cichutko i komfortowo :P

Opublikowano (edytowane)
wczoraj sprawdziłem jak to jest z tymi o niedomkniętymi drzwiami podczas jazdy: mam jednego gonga i przez ok. 15s pojawia się napis Tur offen i jak zgaśnie to jest jeszcze raz gong i napis. trzeci raz już tego nie ma - można tylko zobaczyć na wyświetlaczu komunikat wciskając check control. Edytowane przez krzysiek735
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Jak zablokowac prawe lusterko , tak abey sie nie przestawialo przy wlaczeniu biegu wstecznego.

Przestaw suwak decydujący, które lusterko możesz regulować z prawego na lewe.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png