Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Zwracam sie prosba o porade od 2dni jestem posiadaczem tds'a sprawa dotyczy ogrzewania. Na climatronicu ustawione 16-26(caly czas zimne leci) 27-30 ledwo cieple natomiast 32 jest tak goraco ze nie idzie wytrzymac. Regulacja ustawiona na 3 czerwonych kropkach. W e34 bez klimy jak dam dziala prawidlowo tzn temperatura mniej wiecej taka na jaka ustawie??jesli bylo juz cos podobnego to przepraszam
Opublikowano
Do sprawdzenia elektrozawory, pompa wody i dodatkowa pompka(jeśli Ją posiadasz). Bo podejrzewam,że stan płynu w normie i wszystko odpowietrzone jak należy
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
:mad2: generalnie temperatura stoi idealnie w pionie,Nie grzeje sie czyli termostat chyba ok, a jak sprawdzic pompe wody i te dodatkowaoraz elektrozawory ? Skad bede wiedziec ze akurat ja mam?
Opublikowano
Elektrozawory musisz rozebrać i wyczyścić. Nie sprawdzisz ich. Ew jak, byś, wogole nie miał można je odłączyć wtedy temp powinna iść na, max ale Ty masz ogrzewanie. Bez rozebrania ich nic się nie dowiesz. W sieci masz nawet poradnik jak to zrobić
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pion nie oznacza, że jest ok tylko przedział 75-115 stopni, włącz test 7.0 i tak jeździj.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.