Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio miałem małą stłuczkę. Auto naprawiane w ASO. Wymiana zderzaka i maski. Po odebraniu auta oglądałem sobie je troche i jakoś tak wydaje mi się że "goło" wygląda moja maska od strony silnika. Nie pamiętam czy wcześniej była tam jakaś mata wygłuszająca. Podpowiedźcie czy w waszych 1 macie tam coś czy sama blacha ? jak było w oryginale ?

BMW e82 123d 2008

Opublikowano
Witam chciałabym wymienić całe wewnętrzne oświetlenie w swoim aucie, lecz mam problem typu jakich diod mam użyć chodzi mi o konkretny typ i rodzaj. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Opublikowano
A do 1er E87 1.6 przedlift można dokupić i założyć ?
Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja w 118d mam wygłuszenie. Założyć to można do każdego, niczym się maski nie różnią. Jeśli chodzi o wygłuszenie to za dużo to nie daje. Ja swoją jeszcze okleiłem matami CTK wygłuszającymi, bo po drzwiach mi zostało i na to dałem to oryginalne wygłuszenie.
Opublikowano
ja w 123d (2008r) posiadam wygłuszenie maski na tyg odzyskam samochód od mechanika to mogę ci podesłać zdjęcie.

bede wdzięczny za zdjęcie może sobie przypomne wyglad starej bo ta mi jakoś dziwnie goło wygląda

http://s5.ifotos.pl/mini/435325303_qeqwwea.jpg

byłem pewny, że mam a dziś patrze i zonk nie mam moja wina, przepraszam. Wygląda tak jak u ciebie.

Opublikowano
Byłem w serwisie o to zapytać to mi pokazali zdjęcia z oględzin i nie było tam żadnej osłony. Jestem pierwszym właścicielem auta i to jedyna wymiana maski więc widocznie tak było. Chciałem się upewnić. Dzięki za pomoc