Skocz do zawartości

Problem z automatyczna skrzynia biegow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam forumowiczow mam pytanie dotyczące mojego autka, a zatem posiadam e46 2.5 w automacie , przy jeździe na D przy wolnej jeździe pomiędzy zmianami biegów mam takie drgania (szarpania ) niewiem co to za przyczyna mam już 370 k na kulane , lecz mam sentyment bo silnik igła i chciałbym to zrobić albo dać skrzynie do regeneracji , chodź tylko wymienić olej i może to pomoże i moje skierowanie do was o jakieś porady a może na jakieś namiary jakiegoś typowego mistrza w PL zajmującego się takimi problemami a tym bardziej specjalista od skrzyń automatycznych BMW dziekuje ,pozdrawiam i licze na pomoc
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Prawdopodobnie skasowanie adaptacji oraz przyuczenie skrzyni załatwi sprawę. Rozumiem, że obroty nie falują jak jedziesz ze stalą prędkością na niskich obrotach?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Potrzebny jest ktoś z programem do bmw, inpa wystarczy.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Panowie macie namiary na jakiegoś fachowca który zmieni mi olej dynamiczna metoda wraz z adaptacją , lecz zależy mi żeby to był fachowiec który zna się na rzeczy miło by było okolice kujawsko pomorskiego