Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie a pytanie jeszcze mam do Was. Czy przy zakupie BMW z salonu załóżmy takie piątki 520d można było sobie dobrać do wyposażenia powiedzmy kierownicę m-pakietowa i inne elementy? Czy jak sie chcialo mieć Mke to trzeba było po prostu wykupić cały ten pakiet wlasnie? Bo tak przeglądam sobie mobile.de i widzę że niektórzy mają wersie nie M a powiedzmy sama kiera jest Mki. Czy to już tylko modyfikacje właściciela? Moze pytanie trywialne dla Was ale ja nie wiem. Pozdro
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Powinno być to co jest w VIN. Konfiguracje są przeróżne. Tu fabrycznie nie było nic z Mpakietu.
3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeden temat - jedno auto.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Błagam ten przebieg... Kolega wyżej pisał, że zapłacił kilka stów, ja 1400 zł.

Tak ale to była e46 i parę lat temu. Potem ktoś mi jeszcze taką kwotę potwierdzał - całość koło 700zł.

Natomiast od 2-3 lat dochodzą mnie słuchy, że niektóre ( a może wszystkie ) ASO BMW oszalały i za roboczogodziny strasznie podnieśli - a może to mieć znaczenie w przypadku oględzin, nie wiem.