Skocz do zawartości

BMW F25 X3 po lifcie dopisanie kluczyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

moze ktoś wie czy do F25 2015 rok , mam szanse sam dopisac nowy kluczyk, czy to sie nie uda bez programu lub jakiegos urządzenia ?

z gory dziekuje za pomoc

pozdr

Opublikowano

no to katastrofa bo zamówiłem juz nowy kluczyk, to bedzie chinski kluczyk z allegro a nie z aso

wiec nie bedzie pod vin , liczyłem na to że jak bedzie nowy czyli "czysty" to jesli istnieje ta metoda

dopisania samodzielnego ze sie uda, ale jesli piszesz że nie, to bede miał problem

czyli trzeba szukać kogoś ze sprzetem ? i jakim ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a wiec nie dopisałem tak czystego kluczyka,

pytanie co teraz zrobić ? macie jakieś pomysły ?

Gdzie mieszkasz ? Moge dopisać do immo !

Opublikowano

podsumowanie doświadczeń :

a)

- najtanszy nowy kluczyk chinski z nie naciętym grotem od 450 zł brak faktury

- doprogramowanie od 600 do 1000 zł brak faktury

- dociecie grota do 100 zł

b) serwis BMW,oryginalny komplet z docietym grotem można już kupić za około 1100zł netto

otrzymuje sie oryginalny, nie klonowany , nie kombinowany kluczyk, który dodatkowo nie wyglada przy sprzedaży jak chiński z bazaru

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
podsumowanie doświadczeń :

a)

- najtanszy nowy kluczyk chinski z nie naciętym grotem od 450 zł brak faktury

- doprogramowanie od 600 do 1000 zł brak faktury

- dociecie grota do 100 zł

b) serwis BMW,oryginalny komplet z docietym grotem można już kupić za około 1100zł netto

otrzymuje sie oryginalny, nie klonowany , nie kombinowany kluczyk, który dodatkowo nie wyglada przy sprzedaży jak chiński z bazaru

No to ja dam swoje 5 grosz

- 800zl dorabianie pilota;

- roznicy plytek z elektronika niema - chin/ori sa jednakowe))

- roznica plastika jest, ale sa szpredawcy, u ktorych jest zaib.ste obudowy , ktore od ori malo czym różnia się.

Zamawiaj w ASO ))

Opublikowano

dokladnie o tym pisze, jak dodasz jeszcze dorobienie grota to wyjdzie ci 20% róznicy miedzy serwisem,

nie liczysz jeszcze czasu straconego w kańciapie u dorabiacza kluczyka i tego ze nie wiesz finalnie czy on

dorobił tylko tobie kluczyk czy jeszcze sobie, w serwisie zamowienie trwa 15 minut i po 3 dniach dostaje gotowy produkt,

nie martwiąc sie ile jest w swiecie teraz twoich kluczyków i czy twoj kluczyk przypomina obecnie lepiej podrobiony oryginał czy gorzej

• 5 lat później...
Opublikowano
W dniu 16.10.2018 o 22:03, jizu napisał(a):

dokladnie o tym pisze, jak dodasz jeszcze dorobienie grota to wyjdzie ci 20% róznicy miedzy serwisem,

nie liczysz jeszcze czasu straconego w kańciapie u dorabiacza kluczyka i tego ze nie wiesz finalnie czy on

dorobił tylko tobie kluczyk czy jeszcze sobie, w serwisie zamowienie trwa 15 minut i po 3 dniach dostaje gotowy produkt,

nie martwiąc sie ile jest w swiecie teraz twoich kluczyków i czy twoj kluczyk przypomina obecnie lepiej podrobiony oryginał czy gorzej

Witam odgrzeje kotleta,dzwoniłem dziś do serwisu nowy kluczyk z docięciem grota i zakodowaniem coś około 2300 zł i trzeba czekac ze dwa trzy dni