Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hej.

xinHAyd

https://imgur.com/a/xinHAyd

Jak kupiłem auto zamontowałem czarne nerki (foto u góry)

Fajne jako grill, ale na czarnym aucie - giną.

Później wpadł pomysł na wymiane ramek na chrom (srodkowe foto) - podwójne czarne żeberka.

Ale mam dylemat. Nie wiem czy zrobić ori - tj cały grill w chromie (przednie żeberka) - zdjęcia na dole, czy zostawić jak mam.

Co radzicie ? Grill ori poliftowy w chromie mam.

Zdjęcie w linku.

Koła mam zwykłe, żaden sportowy czy agresywny wzór, ramki chrom (w okół szyb) brak mpakietu.

Kolor auta czarny 475

Opublikowano

Albo czarne całe albo całe w chromie. Środkowe foto wieś jak ch**. Ja osobiście mam całe czarne jak

na pierwszym foto i mi to pasi. Zmieniłem z całych chromów i mam do sprzedania Ori w bdb stanie jakby ktoś był zainteresowany.

Aktualizacja najnowszych map/Kodowanie/Zmiana oświetlenia/ambientu wewnątrz auta - zapraszam PW

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Albo czarne całe albo całe w chromie. Środkowe foto wieś jak ch**. Ja osobiście mam całe czarne jak

na pierwszym foto i mi to pasi. Zmieniłem z całych chromów i mam do sprzedania Ori w bdb stanie jakby ktoś był zainteresowany.

Wieś?

W m5 fabrycznie.

Opublikowano
Ja bym zostawił czarne, są najfajniejsze z tych wszystkich. Oczywiście rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja bym zostawił czarne, są najfajniejsze z tych wszystkich. Oczywiście rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje.

No właśnie chciałbym się wymienić gustami ale nie komentować :-) żeby było na poziomie.

Całe czarne odpadają dla mnie gdyż całe czarne auto,koła 17.

Ogólnie są spoko ale w moim aucie pasują jak świni siodło. Jedyny powiedzmy sportowy akcent

Opublikowano
To w takim razie nie kombinuj i zostaw czarno srebrne. Skoro nie chcesz czarnych (najładniejszych :twisted: ) i nie chcesz "usportawiać" auta te też są okey (srebrne podobają mi się najmniej)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dzięki za opinie.

Potrzebuję więcej - jestem trudnym człowiekiem hehe.

Zastanawiam się jedynie między dwoma

Obecne lub oryginalne całe chrom

Opublikowano

Wieś?

W m5 fabrycznie.

Opinie wyraziłem o zdjęciu numer 2, ja tam m pakietowego zderzaka nie widzę i dla mnie to wieś. Tu obwodka chrom, czarny grill wewnątrz, a listwa w zderzaku koloru srebrnego, wygląda to jak wyglada :roll:

Aktualizacja najnowszych map/Kodowanie/Zmiana oświetlenia/ambientu wewnątrz auta - zapraszam PW

Opublikowano

a nie sądzisz, że grill to jest część całości i musi pasować do zderzaka, felg, listew itp.?

chcesz czarny grill to przynajmniej daj felgi do cieniowania

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a nie sądzisz, że grill to jest część całości i musi pasować do zderzaka, felg, listew itp.?

chcesz czarny grill to przynajmniej daj felgi do cieniowania

No właśnie.

Nie chcę czarnego grilla gdyż same kola nie wiele zmienia.

Auto jest koza ( nie jest obizone itp )

Dlatego powtórzę.

Zastanawiam się nad Ori tj. Cały chrom

Lub tak jak jest teraz.

Czarny odpuscilem

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wieś?

W m5 fabrycznie.

Opinie wyraziłem o zdjęciu numer 2, ja tam m pakietowego zderzaka nie widzę i dla mnie to wieś. Tu obwodka chrom, czarny grill wewnątrz, a listwa w zderzaku koloru srebrnego, wygląda to jak wyglada :roll:

Ja nie pisze o m-pakiet a o M5 F10

https://www.google.pl/search?q=m5+f10&client=ms-android-google&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiBv7G6nN7dAhUIGCwKHbwVDL4Q_AUIESgB

Brak slow