Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakich dywaników gumowych używacie, jakie możecie polecić?

Na ten moment mam na welurach, ale zimą raczej to złe rozwiązanie. Na pewno oryginały są dobre, ale nie chcę się pchać w koszty i wydawać 500zł na komplet dywaników.

Pozdrawiam

Krzysztof

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety gumowe to tylko oryginały.

Jeszcze nikt nie wymyślił lepszego rozwiązania.

Jak już muszę kupić tańsze to biorę PETEX.

MADE IN PRL
Opublikowano
Śmiało bierz Frogum. Mam w kilku autach i przede wszystkim nie śmierdzą i są dobrej jakości i nie wyglądają śmiesznie jakby na siłę dopasowane tak jak wiele innych jak choćby takie z 5cm rantem, które są słabo wykonane i dopasowane. Czasem mają drobne rozbieżności, ale te drobne różnice nie mają większego znaczenia. Np w jednym aucie tylne mogłyby być dłuższe spokojnie o kilka cm nawet od oryginalnych. Generalnie są bdb za te pieniądze i nie są tandetne. Są też dostepne różne kolory, np. szary, beżowy, czarny. Ja jestem bardzo zadowolony, przetestowane w 6 autach i to przez kilka lat.
Opublikowano
Są ok. Co do maty to jest dobrze wykonana i wyprofilowana bo sam mam w corsie 2018 ta samą z jednym malym zastrzeżeniem. Jest aż zbyt dokładnie wyprofilowana że mi nie pasuje trójkąt ostrzegawczy w fabrycznym miejscu. Ale dałem gdzie indziej i jest ok.
Opublikowano

[F20] Lato- oryginał welur.

Zima- Frogum dla kierowcy, pasażer+ tylnie- Renault Megane III Coupe(NO Name'y z miejscowego sklepu moto)...bo mi zostały z auta. Wzór kratek się zgadza :P i nie śmierdzą. Dla mnie OK :D

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dywaniki jak i mata bagażnika spisują się świetnie. Mata spasowana idealnie. Dywaniki także. Mimo, że nie mają żadnego mocowania nie przesuwają się. Polecam.

Pozdrawiam

Krzysztof