bemiarz83 Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 czescco jakis czas pojawia mi sie "No signal" na ekranie po x czasie znika o pojawia sie logo i wszystko granavi NBTco z tym mozna zrobic?
Zasłużeni forumowicze temsky740 Opublikowano 20 Września 2018 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 20 Września 2018 jeździć dalej lub oddać do naprawy , niestety ale innej drogi nie widzę
saab Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 Umiera jednostka. Ta agonia potrwa jeszcze chwile a potem zamilknie na zawsze. Czasem pomaga programowanie. Na gwarancji wymieniaja jednostke przy takich objawach bez mrugnieciem.
wojtekcichy Opublikowano 21 Września 2018 Opublikowano 21 Września 2018 o ile to nie kabel video to koniec nbt, navi z tego co wiem nie do naprawienia, w sensie nie oplaca sie ze wzgledu na koszt czesci
Zasłużeni forumowicze temsky740 Opublikowano 21 Września 2018 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 21 Września 2018 wow, juz nawet diagnoz tu wyeliminowali - koniec NBT , hmmm - same wróżki tu )))może na początek podłączyć Ista ?
wojtekcichy Opublikowano 21 Września 2018 Opublikowano 21 Września 2018 jesli zaplacisz za przesylke to moge Ci wyslac taka, ista nie laczy sie ze sterownikiem
Zasłużeni forumowicze temsky740 Opublikowano 21 Września 2018 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 21 Września 2018 jesli zaplacisz za przesylke to moge Ci wyslac taka, ista nie laczy sie ze sterownikiemjeśli jestesz gotowy ją podarować jako prezent , to jestem gotowy zabrać ))
wojtekcichy Opublikowano 21 Września 2018 Opublikowano 21 Września 2018 jasne, ale uwierz ze nie do podniesienia ani w aucie ani na stole, flashujesz na stole?
Zasłużeni forumowicze temsky740 Opublikowano 21 Września 2018 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 21 Września 2018 flashujesz na stole?tak , to niest jakis problem
wojtekcichy Opublikowano 21 Września 2018 Opublikowano 21 Września 2018 mam 2 nbt, jedna potrzebuje tylko flasha na stole a druga z uwalonym procesorem grafiki czy cos podobnego, w kazdym badz razie nie slyszalem by ktos uzdrawial z no signal ale mozesz byc tym pierwszym, jesli Ci odpowiada moge wyslac obie, zflashujesz i odeslesz mi moja a ta z no signal mozesz zatrzymac
Zasłużeni forumowicze temsky740 Opublikowano 21 Września 2018 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 21 Września 2018 dam znac, musze czas na te zabawy znaleźć
bemiarz83 Opublikowano 25 Września 2018 Autor Opublikowano 25 Września 2018 czyli poprostu jeszcze bedzie chodzic a potem sie nie wlaczy wogole? jaki jest koszt naprawy orientacyjny i kogo polecacie? ewentualnie jak rozpoznac dobra jednostke jakbym mial kupowac?
Rekomendowane odpowiedzi