Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jestem w trakcie przygotowania anglika E91 do rejestracji w Polsce. Lampy już mam wymienione. Czy ktos mi podpowie czy muszę wymieniać całe lusterka czy tylko szkło?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Szkło jest identyczne w anglikach i europie. Nuestety całe lusterko jest pod innym kątem ustawione. Możesz kupić europejskie lusterko bez szkła i wsadzić te szkła które masz teraz.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam. Jestem w trakcie przygotowania anglika E91 do rejestracji w Polsce. Lampy już mam wymienione. Czy ktos mi podpowie czy muszę wymieniać całe lusterka czy tylko szkło?

Anglik przełożony : całe lusterka

Anglik nie przełożony : jedynie szkla jeśli sa "dwukatowe", jeśli nie, zostawiamy.

Opublikowano

Anglik nie przełożony . Szkła nie dwukatowe.

Na przeglądzie mówią że lusterka musza być zmienione na europe mimo że nie dwukatowe.

Już sam nie wiem co robić

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przeciez jak zalozysz EU do auta z UK, jako kierowca nic nie bedziesz widzial...czy cos mi umyka? :?:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Też mi się tak wydaje. Kolega nie napisał czy robi przekładkę, czy tejestruje z kierą po stronie pasażera.