Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Od samego początku po zakupie wiedziałem że kolektor jest pekniety. Smród spalin dawał się we znaki. Nie usmiechalo mi się wyciągać kolektora i pakować żeliwny więc pomyślałem że nie zaszkodzi poeksperymenyowac. Kupiłem klej do stali do 1000 stopni Celsjusza z siatką w zestawie. Oczyscilem pęknięcie acetonem i nakładem stopniowo klej. Juz minęło 2 tygodnie i jest spokój. Nic nie śmierdzi. Jak myślicie czy to tylko kwestia czasu jak pęknie czy jest możliwość że będzie działać?
Opublikowano
Twoja pomysłowość mnie zadziwia :D Najpierw gąbka w opony.... a teraz klej na kolektor :D

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano
I w taki sposob ktoś tworzy ulepa a nastepny wlasciciel bedzie płakał po zakupie że musi wymienić połowe auta bo ktoś chciał przycebulić i auto klejem naprawiał. :mad2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dobra jest też plastelina oraz guma do żucia miętowa.

A tak serio to chyba bym na to nigdy nie wpadł... Nie mówiąc o tym by chciało by mi się z tym babrać...

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.