Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie . Mam takie pytanie kupiłem bmw e60 i nie wiem jaka mam Navigacje czy jest możliwość sprawdzenia i dogrania polskiego . Z góry dziękuję za pomoc
Opublikowano
Trzeba robić komputerem. Daj vin 7 ostatnich to zobaczę jaką wersję posiadasz.

Cw84446 proszę . I w nawigacji w dolnym prawy pokazuje 2012r , nie ma slotu na płyty do nawigacji i chyba ma dysk bo muzyka jest a płyt brak. A jakim kablem można? Dzięki kolego

Opublikowano

Witam!

Masz dużą navi CCC. Można spolszczyć. Są opisy jak to zrobić i skąd wziąć soft. Ogólnie dostępny jest soft z j.polskim bez lektora, nie próbuj wgrywać z lektorem bo uwalisz. I tak jest duża szansa na uwalenie. Soft wgrywasz za pomocą czytnika DVD.

Pozdrawiam. Emil.

Diagnostyka. Naprawy elektroniki i elektryki. Nawigacje, mapy, język polski. Doposażenia. Specjalizacja seria E.
Opublikowano
Chłopaki a mam jeszcze jedno pytanie nie mogę skasować serwisu klocków jak to zrobić na wyświetlaczu? Robię to jak na filmiku ale od razu po przycisku restart nie chodzi z menu inspekcji , co robię nie tak?
Opublikowano

Ori z fabryki wyszło z CCC, oczywiście mogło być doposażone w CIC lub mogę się mylić :). Jeśli faktycznie masz CIC to sprawa jest banalna. Każde CIC ma wbydowany j.polski, więc jest to tylko kwestia kodowania.

Pozdr. Emil.

Diagnostyka. Naprawy elektroniki i elektryki. Nawigacje, mapy, język polski. Doposażenia. Specjalizacja seria E.
Opublikowano
Ori z fabryki wyszło z CCC, oczywiście mogło być doposażone w CIC lub mogę się mylić :). Jeśli faktycznie masz CIC to sprawa jest banalna. Każde CIC ma wbydowany j.polski, więc jest to tylko kwestia kodowania.

Pozdr. Emil.

A mogę to jakoś sprawdzić bez kabla?

Opublikowano

Tak wygląda grafika na:

CCC

KSfAev.jpg

CIC

Whm8Y3.jpg

• 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A wersję softu odczytasz wchodząc w ukryte menu nawigacji.

Coś tam kręcić pięć raz w lewo prawo.

Poszukaj

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!