Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Byłem oglądać BMW e46 z tego ogłoszenia https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-e46-coupe-zadbana-ID6zGGzA.html lub olx : https://www.olx.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-e46-coupe-zadbana-CID5-IDsAV7j.html

Właściciel zapewniał przez telefon że wszystko oryginał, lakier doskonały, silnik nie kopci / nie pobiera oleju. Przyjechałem na miejsce oglądać i się rozczarowałem niestety. Autko sprawdziłem dokładnie miernikiem i zaczeły się schody. Lewy tylny bok najprawdopodobniej uderzony w okolicach lampy. Dużo szpachli. Pomalowane kiepsko, dużo drobinek brudu pod lakierem i zrobił się "baranek". Prawy tylny bok cały malowany i ten brzydki efekt "skórki pomarańczy". Autko po gradobiciu. Do reszty nie miałem zarzutów jeżeli chodzi o aspekt wizualny. Odnośnie silnika... Niestety kopci na niebiesko. Lekko bo lekko ale kopci.

Edytowane przez RomanETM
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ile za 318i? :shock:

WBABV710X0JZ48432

========================================
Vehicle information
========================================
VIN: WBABV710X0JZ48432
Type code: BV71
Model: 318CI (EUR)
E-F-R series: E46 2
Series: 3
Type: COUPE
Steering: LL
Doors: 2
Engine: N42
Displacement: 2.00
Power: 105 (143 hp)
Drive: HECK
Transmission: MECH
Paint code: 354 - TITANSILBER METALLIC
Upholstery code: G7AT - STOFF LASER/ANTH
Prod.date: 2003-02-28
S210	Dynamic stability control III
S320	Deleted, model lettering
S338	M Sports package II
S403	Glass roof, electrical
S428	Warning triangle and first aid kit
S431	Interior rear-view mirror with auto dip
S441	Smoker package
S473	Armrest front
S481	Sports seat
S508	Park Distance Control (PDC)
S520	Fog lights
S534	Automatic air conditioning
S548	Kilometre speedo
S650	CD player
S661	Radio BMW Business (C43)
S710	M sports steering wheel, multifunction
S716	Aerodynamics package
S760	High gloss shadow line
S772	Interior strip strips, Alu Black Cube
S775	Headlining anthracite
S785	White direction indicator lights
S788	BMW LA wheel, Individual
L801	NATIONAL VERSION GERMANY
S851	Language version German
S863	Dealer List Europe
S879	Operating instructions German

3A0jS9b.png
Opublikowano
W takim bądź razie jeżeli jesteś właścicielem tego samochodu i twierdzisz że tak nadal nie jest to proszę o wstawienie zdjęcia wraz z przyłożonym miernikiem w miejscach które są opisane. Bo mnie drażnią takie osoby które mówią że lalka nic nie malowane a na miejscu się co innego okazuje. Skoro kłamiesz że nie byłem to proszę aby inny użytkownik z forum sprawdził ten samochód i potwierdził moje słowa.
Opublikowano
A mógłbym prosić jakąś date i godzine najlepiej ze zdjęciem potwierdzającym naszą rozmowę i oględziny odnośnie samochodu ?
Opublikowano
https://m.fotosik.pl/zdjecie/90875a73a941cf24 proszę bardzo... Tylko nie mów że się nie spotkaliśmy. Nie głupio Ci że wystawiasz samochód, mówisz że w idealnym stanie, nie bita, nie malowana a prawda jest inna? Myślałem że są jeszcze uczciwi ludzie. Przebieg Mnie jeszcze zastanawia co prawda ale to już pozostawiam następnej osobie która będzie "napalona" wydawać pieniądze w błoto.
Opublikowano
Proszę bardzo oto jest wykaz wszystkich połączeń na stronie operatora, pierwsze połączenie, które widnieje 8 września 2018 roku czyli Pana "wczoraj" jest u mnie po godzinie 10 rano a nie o 9.11 o której Pan niby dzwonił drugie połączenie o 11.29 również nie istnieje. Oto foto https://zapodaj.net/94a3569e57413.jpg.html Więc na Pana miejscu bym się zastanowił i nie wmawiał czynności, których tak na prawdę się nie robiło.
Opublikowano (edytowane)
Każdy może sobie zrobić fejk liste, czy tam zrobić tabelke w excelu po swojemu. W tej kwestii nie ma co sie doszukiwać bo możesz zwyczajnie kłamać. Nowa szpachla i nowy lakier też nie istnieje, po gradobiciu też nie ma śladów? Czekam na zdjęcia z miernikiem elementów o których mówiłem, przed tym się nie ukryjesz. Zresztą jak nie ja to inny konsument może potwierdzić wady ukryte. Jakbyś był uczciwy to dałbym ci spokój i zlał temat ale takie coś? Żenada. Edytowane przez RomanETM
Opublikowano
Akurat moja lista połączeń którą dalem w załączniku jest pełna czyli przychodzące i wychodzące co do sekundy, więc żadnego telefonu od Pana nie miałem. Jeśli pan twierdzi, że pojazd jest niezgodny z opisem czyli min. dymi na niebiesko, przebieg nie jest wiarygodny i blacha samochodu jest w krytycznym stanie mogę, to mogę bez problemu oddać samochód do autoryzowanego serwisu BMW wtedy pan pokrywa koszty sprawdzenia. W serwisie raczej powiedzą prawdę o samochodzie.
Opublikowano
Wiem co widziałem i co było nie tak. Taki hej do przodu koluniu nie bądź. Wątek jest dla tych co oglądali a nie dla tych co sprzedają i wprowadzają w błąd innych. Daruj sobie że zgadzasz się na sprawdzenie w aso itd. bo to jest śmieszne, pogrążasz sie. Ktoś wjedzie tym autem na stacje sprawdzi, pieniądze w błoto wyrzuci a mina przyszłego niedoszłego nabywcy będzie co najwyraźniej skrzywiona. A za wprowadzanie w błąd podlega pod artykuł, pamiętaj. Skoro wykazujesz brak chęci aby wstawić zdjęcia z miernikiem jednoznacznie wychodzi na to że jest coś nie tak. Taki niby w rozmowie byłeś znajec, beemiarz a tu wyszedł mirek z wora.
Opublikowano
Kamilwoo, wstyd, po prostu wstyd - celowo wprowadzasz ludzi błąd, aby osiągnąć korzyść majątkową, wiesz gdzie takie sprawy sie rozwiązuje? Dobrze ze romanETM pojechal na miejsce i sprawdził. Zmien tresc ogloszenia i przeproś.