Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy można gdzieś ustawić / zakodować, żeby po ponownym uruchomieniu auta pozostał poprzednio wybrany tryb jazdy, np. SPORT, a nie wracało zawsze do COMFORT?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Nie da się ustawić tego, co do kodowania nie zaglebialem się w to. W seriach F taka możliwość z tego co kiedyś czytałem jest przy pomocy programu Esys ale nie wiem jak to wygląda w serii G.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W G30 nie ma takiej możliwości przez kodowanie, przypuszczam, że w G1x też się nie uda bo to podobne systemy.
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie mozna juz zakodowac poprzez bimmercode tak aby domyslny tryb byl taki jaki chcemy i bedzie pozostawal przez caly czas.

Do wyboru mamy:

ADAPTIVE

COMFORT

ECO PRO

ECO PRO INDIVIDUAL

SPORT

SPORT INDIVIDUAL

Pewnie G30 tez mozna.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie mozna juz zakodowac poprzez bimmercode tak aby domyslny tryb byl taki jaki chcemy i bedzie pozostawal przez caly czas.

Do wyboru mamy:

ADAPTIVE

COMFORT

ECO PRO

ECO PRO INDIVIDUAL

SPORT

SPORT INDIVIDUAL

Pewnie G30 tez mozna.

Jest opcja z pamięcią ostatniego trybu po wyłączeniu / włączeniu ?

Opublikowano
Kodujesz ustawienie jakie bedzie domyslnie ustawione z powyzszych. Tak jak teraz masz caly czas comfort i po ponownym uruchomieniu masz to co ustawiles. Nie mozesz zakodowac zeby zapamietywal ostatnio wybrana opcje.
  • 3 lata później...
Opublikowano
Bzdura da się. Ja mam g01 i carly zakodowalem że mam tryb sport individual, po wyłączeniu i włączeniu też. Moge ustawić tryb przez kodowanie jaki mi pasuje i on zostaje.
Opublikowano
Bzdura da się. Ja mam g01 i carly zakodowalem że mam tryb sport individual, po wyłączeniu i włączeniu też. Moge ustawić tryb przez kodowanie jaki mi pasuje i on zostaje.

Ale bzdura, ze co?