Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów,

Chcę zakupić nowe 18' opony letnie do swojej E91. I tu pojawią się problem. Przeczytałem sporo opinii i kompletnie nie wiem już co wybrać. Początkowo zastanawiałem się nad Uniroyal Rainsport 3, Nokian Zline, Fulda SportControl 2.

Nie celuję raczej w najwyższą półkę.

Czy ktoś z Was może podzielić się opiniami jakie macie założone opony i są godne polecenia.

Pozdrawiam!

Opublikowano
Witam forumowiczów,

Chcę zakupić nowe 18' opony letnie do swojej E91. I tu pojawią się problem. Przeczytałem sporo opinii i kompletnie nie wiem już co wybrać. Początkowo zastanawiałem się nad Uniroyal Rainsport 3, Nokian Zline, Fulda SportControl 2.

Czy ktoś z Was może podzielić się opiniami jakie macie założone opony i są godne polecenia.

Pozdrawiam!

Może warto obejrzeć ten temat w dziale opony :)

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=87&t=133484&start=210

Pozdrawiam

Opublikowano

Miałem wszytkie z tych, które wymieniłeś i Fuldy są najlepsze. Obecnie kupuje juz czwarty komplet i zarówno w BMW, mazdzie czy volvo spisywaly się doskonale.

Uniroyal głośny przy wyższych prędkościach a wcale nie lepszy na mokrym od Fuldy, a Nokian, moim zdaniem ma problem z jakością mieszanki po paru latach - krawędzie popękane no i pod wpływem ciężaru auta odkształcają się po postoju i potem są głośne.

Takie mam doświadczenie. Uważam, że w tej grupie cenowej są warte każdej złotówki.

Opublikowano
Witam forumowiczów,

Pozdrawiam!

Może warto obejrzeć ten temat w dziale opony :)

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=87&t=133484&start=210

Pozdrawiam

O widzisz! :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.