Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Ost mialem dziwny probelm z odpaleniem auta. Po normlanym wylaczneiu i zgaszeniu auta. Przy ponownej probie juz nie chciala sie odpalic z ustawienia skrzyni na P.

Nie kreci rorusznikiem.

Drazek przelacza sie normalnie z P przy wlacoznym zaplonie i wcisnietym hamulcu na D S N.

Nie wykazuje tez zadnego bledu skrzyni po podlaczneiu kompa.

dodam ciekawostke, ze jak przy wcisnietym hamulcu ustawie lewarek na Drive lub Sport to pokazuje D3 / S3

Mozliwe ze skrzynia sie zblokowala na 3 biegu, albo mysli ze na takim jest? ale wtedy chyba nie przelaczalo by sie na P / N itp ?

Przy wlaczonym zaplonie na wyswietlaczu miedzy zegarami pojawia sie na krotka chwile 3 i za chwile P.

Aku sprawny, z rozrusznikiem nigdy problemow nie bylo zadnych podobnie ze skrzynia. Olej wymieniany w skrzyni zgodnie z zaleceniami producenta

Nie wiem czy to ma jakis zwiazek z tematem ale mam taki ledowy "wynalazek" zamiast standardowego lewarka oraz wgrane do TCU flash xHP.

Macie jakies pomysly co to moze byc ? Bepiecznik ? cos z selektorem skrzyni ? cos z ta niestandardową wajcha ?

Odpialem ja i podpialem ale nie dalo to nic.

Flash chyba nie ma tu nic do rzeczy.

Cos sie rozlaczylo jakis konektor ? Gdzies tez wyczytalem zeby sprwdzic czy sie jakis kabel w okolicy lewarka nie przetarł.

Podejrzewam ze to jakas pierdola ale skoncyzly mi sie pomysly...

dzieki za sugestie gdzie ewnetualnie szukac przyczyny.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak wrzucisz N to auto można normalnie przepychać? Selektor jest przerobiony, więc wtyczki były odłączane. Może któraś nie trybi?
3A0jS9b.png