Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chciałbym opisac swój problem z autem, a mianowicie wróciłem w nocy normalnie a rano pale auto dziwnie zapaliło i chodzi jak w trybie awaryjnym obroty max 2000 tyś i dalej nie idą w góre ,check się nie pali .Pojechałem na kompa Boscha ledwo bo obroty małe ale jedzie tylko przy wyższych obrotach jakby cos cyka . Komp nie pokazuje zadnych błedów co jes dziwne .Mechanik przejechał się autem z kompem i mowi ze podniósł ciśnienie na listwie i zaczęło jechać i wkrecac się na obroty .Teraz tylko rano albo po dłuższym postoju mam wrazenie ze po odpaleniu zatrzesie silnikiem jakby nie chodził od razu na odbroty ale po chwili już jest ok .Co to może być.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mówisz podniósł ciśnienie na listwie, ciekawe :? normalnie tuner..podjedź do kogoś kto ma ista lub inpa, bez tego ani rusz, błędy i diagnostyka podczas jazdy.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.