Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie wracając z Niemiec, podczas normalnego wyprzedzania, w sensie normalne obroty, auto wskoczyło w tryb awaryjny. Musiałem zgasić silnik odpaliłem i było ok, ale świecił się check engine. Później jeszcze dwa razy to samo się stało. Auto dziwnie wchodziło na obroty, nie płynnie, do tego jak zmieniałem biegi i puszczałem sprzęgło to przez ułamek sekundy było takie cofnięcie jak by obrotów i dopiero na nie wchodził. Po dojechaniu do domu pojechałem na komputer. Pokazał jakieś błędy, ale główne to vanos i przepustnica. Moje pytanie, co może przyczyną takiej stany rzeczy. Może ktoś miał podobny problem, Proszę o pomoc
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pokazał jakieś błędy, ale główne to vanos i przepustnica. Moje pytanie, co może przyczyną takiej stany rzeczy.

Na przykład vanos i przepustnica.

3A0jS9b.png
Opublikowano
Chodzi mi o to, że nie chce, żeby ktoś mnie naciągnął na nie potrzebne koszty, czy mogę jakoś posprawdzać samemu, czy to rzeczywiście to?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.