Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam poprzecierane fotele a tylna kanapa jest w dwóch miejscach rozdarta i chciałbym to obszyć skórą ile taka usługa morze kosztować i czy ma to sens obszywania skórą gdyż niemam klimy.
BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ
Opublikowano
To jest nie wazne czy masz klime czy nie. Zalezy od Twoich upodoban. niektore auta wychodzily na skorze bez klimy. Mozesz obszyc, ale jak chcesz miec cos porzadnego to musisz wydac z 3 tys. zl. Jak chcesz miec skore typu mysie pipki to obszyjesz za 1 tys. zl. Ale po pol roku bedziesz mial zjechana jak cholera. Takimi skorami obszywaja wlasnie auta typu Kia, hiunday, itp. Pozdrawiam.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

moŻe

w tapicerskie.prv.pl mi za siedzenia, kanape i boki drzwi w skorze powiedzieli 3+, pewnie u ciebie bedzie to jakies 2-3... w java car design krzykneli tyle ze spadlem z krzesla, ale to chyba najlepsza w polsce firma od skor...

bez klimy raczej daj sobie spokoj, ale lato sie konczy wiec do wiosny na klime uzbierasz

daj tez sobie spokoj ze skajem, skora ekologiczna, czy jak tam zwal, koszt 1/3 ale szajs taki ze hej, plastik skoropodobny

Opublikowano
czy ma to sens obszywania skórą gdyż niemam klimy

mialem tak skompletowany samochód i nienawidziłem go latem. przykleja się najpierw koszula do pleców a potem wszystko razem do fotela, o miejscu w którym plecy zmieniaja nazwe na brzydsza juz nie wspomne. jak wysiadasz jestes caly spocony. takim samochodem nigdzie nie pojedziesz. jego przydatnosc do jazy latem jest-od wzgledem komfortu-zerowa. ma to znaczenie np kiedy musisz w pracy jakos wygladac (chodzi mi ogolnie o cala estetyke, nie tylko plame na koszuli). chyba ze zakladasz dolozenie klimatyzacji-ktos juz to zrobil i opisal dla 318: chyba 700 zl bez robocizny, bo sam robil.

mysle ze dobrym rozwiazaniem byloby kupienie kompletu niezuzytych foteli od handlarzy. przednie fotele to raptem pare stow, tyl jest jeszcze tanszy. poprzegladaj sobie allegro.

Opublikowano
no ja za wykonanie pełnej tapicerki welurowej (bordowo-czarna) zapłaciłem 3tys. - bardzo ładnie wyszło no ale koszt jednak jest spory.
Buch teściową w klatkę piersiową ;)
Opublikowano

dzięki za radę chyba zrezygnuje ze skóry a kupje drugie siedzenia ale czy jest dużo ich w niebieskim kolorze bo jak narazie to widziałem w swojej i u jednego gościa :8)

NIECHCE MI SIE WYSIADAĆ --- BMW

BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ