Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też za darmo woziłem... choć nie bawarką!

Obcych nie wożę, ze swoich nie zrzynam

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano

Przyjaciół i rodzinę za "flaszke" :lol:

Normalnie - myślę że nie mniej jak 2 stówy + butelka - w końcu podróż bavareczką to nie byle co :cool2:

BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)
Opublikowano
raz flaszka, drugi raz flaszka i kupa słodyczy co z bramy zostały, ale obcym wstęp wzbroniony hehe, ale za 2, 3 stówki... :think: to chyba bym zmienił zdanie.
http://img410.imageshack.us/img410/9554/m5hire1nt1.gif
Opublikowano

Jak mialem swojego czarnego MB W123 z bialym dachem to wozilem znajomych za darmo (patrz. za zabawe na weselu :mrgreen:)

A biora roznie, znajomy kiedys placil za nowego Chryslera 300C 1000PLN za cale wesele..

Opublikowano
Ja jak woże tylko po Tarnowie to przeważnie 300zł , jeśli gdzieś dalej to 400-500zł

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

Dwa razy za free - z Rodziny i Przyjaciół nie będę zarabiał, szczególnie przy takiej okazji. Traktowałem to jako prezent ślubny.

Ale 200-300 zł to minimum. Trzeba przecież umyć i ubrać Bawarkę, a sama myjnia ręczna w Wawie (zewnątrz, wewnątrz i wosk) to wydatek 80-90 PLN. A gdzie wstążki na "ubranie" i czas spędzony na obcym ślubie?

$M$
Opublikowano
Od paru lat woże młode pary na śluby (firma http://www.savlador.com.pl). Napiszę Ci ile kosztuje wynajęcie samochodu w firmie w której sie wypożycza samochody weselne. My bierzemy 250zł za godzine (minimum trzeba wziąć 3 godziny) lub bierzemy 1000zł za 10 godzin. Do tego doliczamy opłate za dojazd do klienta w wysokości 1,50zł za każdy kilometr. Dla znajomych taka cena by oczywiście nie przeszła ale przynajmniej bedziesz mieć porównanie ile taka impreza kosztuje w firmie zajmującej sie tym..
Opublikowano

ja wizozłem tak:

auto : vw passat

dystans : 30km

cena 300zł

:twisted:

Opublikowano
niedługo bede podwoził kumpla siostre i zazyczyłem sobie 250 + gratisy (flaszka) :8) kolega nie robił większych problemów nawet sie ucieszył że tak mało, wszystko zależy od samochodu... moja e39 wygląda pięknie czarny kolorek i chrom mmmm... :)
Opublikowano

moondek

uważaj kogo wieziesz/z kim się umawiasz---no chyba,że masz na legalu

bynajmniej oferty prasowe/w urzędach stanu cywilnego są trzepane przez skarbówkę :mad2:

Opublikowano

Znajomych woziłem za flaszkę (lub 2) no i zabawa na weselu :roll2: , a jak trzeba było jeździć coś więcej to tankowali jeszcze.

Ale od obcych gdzieś tak ze 100 zł mogę wziąć za pół dnia jeżdzenia + paliwo.

http://img221.imageshack.us/img221/3032/clipboard02zn2.jpg
  • 1 rok później...
Opublikowano
Koledzy mam pytanie co myslicie o tym żeby wozić do slubu czarna e36 czy ludzie by tego chcieli czy raczej nie.Prosze o opinie a jeszcze ile tak brać za taki przewóz
Opublikowano
Wydaje mi się że e36 jest poprostu za mała. suknie ślubne potrafią być naprawdę wielkie i nikt nie będzie chciał się wciskać na tylne siedzenie.
Opublikowano
Koledzy mam pytanie co myslicie o tym żeby wozić do slubu czarna e36 czy ludzie by tego chcieli czy raczej nie.Prosze o opinie a jeszcze ile tak brać za taki przewóz

Tak ale tylko kabrioletem, albo ładnie stunningowanym optycznie. Samochód do ślubu powinen jednak robić jakieś wrażenie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tak ale tylko kabrioletem, albo ładnie stunningowanym optycznie. Samochód do ślubu powinen jednak robić jakieś wrażenie.

Wrażenie? Na kim? A jak już koniecznie tak to raczej E36 odpada bo w ładnej serii to na nikim nie zrobi wrażenia bo pewnie nawet goście podjadą czymś "lepszym", a TUNING to tak pasuje do auta weselnego jak gumioki do garnituru. No ale są gusta i guściki. Jak pojazd weselny "ma robić wrażenie" to albo jakies '7', ewentualnie '5' jak już koniecznie BMW. Myśle ze nawet X5 czy X3 to nie za dobry pomysł ze względu na wysokość wsiadania. No i koniecznie 4 drzwi inaczej to porażka szczególnie dla młodej pani chyba, że sami siebie wieziemy.

Opublikowano
E36 robilo wrazenie w latach swojej produkcji no i poczatku produkcji E46 jak jeszcze cena byla nie osiagalna dla 90% polakow. teraz kazdy kto ma 10 tys a nwet mnie moze sobie kupic E36 i jest tego pelno. wiec watpie zeby ktos chcial jechac E36 do slubu.

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano
E36 robilo wrazenie w latach swojej produkcji no i poczatku produkcji E46 jak jeszcze cena byla nie osiagalna dla 90% polakow. teraz kazdy kto ma 10 tys a nwet mnie moze sobie kupic E36 i jest tego pelno. wiec watpie zeby ktos chcial jechac E36 do slubu.

A ja tam z chęcią bym się e36 powiózł. Cabrio, takim jaki ma jeden z kolegów z poprzedniej strony wątku :)

Widziałem dużo gorsze pomysły na ślubne rydwany; zaczynając od ostatniego sprzed tygodnia; ford focus kombi :lol:

Opublikowano

A ja tam z chęcią bym się e36 powiózł. Cabrio, takim jaki ma jeden z kolegów z poprzedniej strony wątku :)

Widziałem dużo gorsze pomysły na ślubne rydwany; zaczynając od ostatniego sprzed tygodnia; ford focus kombi :lol:

faktycznie kujon ma bardzo ladne cabrio, ustrojone bez dachu wyglada jak zyli dlugo i szczesliwie ;)

ale jedno co mnie zastanawia czy tym autem do slubu jezdza tylko fani marki, bo przeciez w coupe jest z tylu malo miejsca a co dopiero cabrio i panna mloda, no chyba ze jezdza nim tylko te skromne bez welonow i sukni o promieniu 10m.

no tak ale ford focus nie wlecze za soba tekstow, auto dla dresa, karka czy burakow.

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg