Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Szukam od kilku dni odpowiedzi na moje pytanie i nie potrafię jej nigdzie uzyskać :/ Problem dotyczy braku pozycji "AUX" w opcjach "mode", które jest fabrycznie wbudowane w moim radiu. Kupiłem e90 tydzień temu (Stąd jestem nowym użytkownikiem forum) i AUX normalnie działał. Po odłączeniu akumulatora i ponownym podpięciu go pod samochód, nie mogę przełączyć radia na AUX (Wydaje mi się, że to jest powodem). Mam do wyboru tylko CD, oraz FM. Czy ktoś spotkał się już z czymś takim? Z góry dziękuję za każdą pomocną odpowiedź. Pozdrawiam ;)
Opublikowano

Często zdarza się, że po odpieciu aku coś dzieje się z radiem czy navi. Czasami funkcję wracają same. W innym przypadku kodowanie radia tylko od nowa

Rozumiem, że podlączyleś jakiekolwiek urządzenie pod aux tak ??

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Podłączyłem swój telefon, który zawsze działał, ale i tak nie pokazuje opcji "AUX" w "mode". Co do kodowania radia - można to zrobić samemu, czy raczej serwis?
Opublikowano
Trzeba to niestety kodować. Samo nic nigdy nie wraca. Jak będziesz w okolicach radomska lub Łodzi to mogę Ci to zakodować.
Opublikowano
Raczej nie wybieram się w najbliższym czasie poza obszar swojego miasta :/ A mógłbyś mi wytłumaczyć jak to radio zakodować? Czy może jest potrzebny do tego jakiś sprzęt?
Opublikowano
Masz cały temat na forum, musisz mieć oprogramowanie poprawnie skonfigurowane, kable, jakąkolwiek wiedze co kodować jak wejśc w moduł itp.