Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, potrzebuje wykonac operacje dolozenia gniazda zapalniczki nawet mam idealne miejsce mowie tu o otworze pod schowkiem z lewej strony, skad bedzie najszybciej i najlatwiej pociagnac tam prad, to miejsce ulatwiloby mi podlaczenie kamerki a tak mam ja wpieta caly czas miedzy otworami na napoje. Zastanawia mnie fakt czemu tam tego gniazda nie ma, w e60 ktora kiedys ogadalem do zakupu bylo. Tak czy inaczej prosze o pomoc jesli ktos sobie dokladal w to miejsce gniazdo. Dziekuje z gory, Marian
Opublikowano

wydaje mi się że gniazdo zapalniczki w osłonie pod schowkiem to standard. U mnie tam jest.

w Realoem we wszystkich wersjach "kolorystycznych" jest w tym elemencie gniazdo zapalniczki przynajmniej otwór na nią)

Jak zerkniesz na Allegro https://allegro.pl/listing?string=9209486&description=1&order=m&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-wp-uni-1-2-0329

to wszystkie "czarne" osłony maja gniazdo

może "ktoś już tam był", wypiął gniazdo z osłony i wisi gdzieś w środku, bo np. zasilał kamerkę a nie chciał wtyczek,kabli widocznych

Zdejmij osłone schowka i zobacz czy nie ma tam gniazda luzem bądź wtyczki zasilającej gniazdo

Opublikowano

Gniazdo pod schowkiem powinno być w każdej f-ce.

Po co się tak męczyć. Nie lepiej podpiąć kamerkę z zasilania lusterka? Kilka min roboty i po kłopocie.