Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam dość skomplikowany problem otóż:

Auto przez ok. 2-3 dni miało lekki problem z odpaleniem na zimnym silniku tj. nie palił na strzała tylko chwilę pokręcił Ok. 3-5 sekund. No i wczoraj całkowity kaput, kontrolki świecą auto nawet nie zakręci rozrusznikiem, odpalony na pych (bez najmniejszego problemu) pojechałem do gościa od akumulatorów i co się okazuję aku - Ok. Niestety auto już nie zapaliło nawet na pych. Oddałem do mechanika, jakoś udało im się zapalić ale teraz nie chodzi na wszystkie gary. Miał ktoś kiedyś podobny przypadek? Dodam że nigdy nie miałem nawet najmniejszego problemu z rozruchem, zima lato palił na dotyk, nie kopcił nie tracił mocy ...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jaki silnik? M47 czy M47N? Jakie są błędy?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak mamy ci coś doradzić skoro nie wiadomo jaki masz silnik. Dodatkowo byłeś u mechanika i nic nie napiałeś o błędach jakie odczytał. Te auta mowią co im jest. A ty byś chciał na podstawie zerowych danych, żeby ktoś ci napisał co wymienić :duh: Musisz coś od siebie dać.
Opublikowano
Sorki silnik M47, komp nie został jeszcze podpięty, byłem pewien że to rozrusznik i stoi u typowego mechanika (zjedziecie mnie pewnie) niestety u mnie w okolicy to jedyna odpowiedzialna osoba niestety zajmuje się tylko tylko typową mechaniką ...