Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie, problem mój wygląda następująco, jadąc na biegu 1 czasami 2 gdzieś tam w korkach auto czasami szarpie, stuknie, cos tak jakby miało się zablokować jest to tak odczuwalne że gorąco się robi człowiekowi, pierwszy raz kiedy to się stało myślałem że ktoś mi w dupe wjechał i odrazu zapalają się kontrolki od kontroli trakcji(ręczny na pomarańczowo no i ten trójkąt z wykrzyknikem ) można polatać bokiem tylko że po takim zajsciu nie bardzo mi się chce, dodam że obroty zaczynają falowac byw też tak że spadają do 0450 i otrafi zgasnac. Proszę o jakieś info pozdr.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na początek błędy a później ocena parametrów, skąd dobiega ten stuk?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Witam.Te stuki minely,tylko teraz jak odpalam to kreci dluzej i odpala ale zapalaja sie te kontrolki i tak jakby slabsza byla. Po pszejechaniu kilometra, dwoch, zgasze i odpale to wsyzstko jest git ,wraca moc, silnik plynnie pracuje.Czy to presure sensor