Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pierwszy link w temacie i link od Jack79 to wersja WEST 2018-2. Ściągnąłem, zaktualizowałem i działa. Jest to wersja spakowana rarem. Po ściągnięciu na dysk należy ją wypakować na pena 32GB, a potem do auta i... Dzięki Kruk i Jack79. :D
  • Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
metti* ja sięgnąłem tą mapę z pliku torrent link podany przez Jack79* ponieważ potrzebowałem Europe West.Te linki z pierwszego postu dodane przez(Kruk) part1 part2 itd. to mapa Europe East. a że mieszkam w UK więc nie dla mnie.Ale w PL z tego co piszą nie ma różnicy której używasz takie samo pokrycie mają.
Opublikowano
@Jacek254 dzięki za naprowadzenie :cool2: pozostałym kolegom również dziękuję :cool2:
Opublikowano
I jak tam testował już ktoś 2018-2 ?? Słyszałem że ponoć są w niej jakieś błędy?? To prawda??
Opublikowano

Mi też wypada podziękować za mapkę. Zainstalowałem wygenerowałem sobie kod i śmiga aż miło.

U mnie zainstalowałem wersję east.

• Moderatorzy
Opublikowano
I jak tam testował już ktoś 2018-2 ?? Słyszałem że ponoć są w niej jakieś błędy?? To prawda??

Nie słyszałem jeszcze o czymś takim.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Potwierdzam West i EAST z linków z pierwszego postu działają .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
Czy ma ktoś jakiś link do map Ale nie z torenty?
icon4.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tu masz na mega wersje WEST. Lipa jest tak że bez konta PREMIUM, co 5GB trzeba czekać 5 godzin.

https://mega.nz/#!4IkmDQ4L!3vwVXYRzDMlz6Ro0uV6_V7HbmnFrWQYfooLUksjLKyI

Co do 3USB nigdzie nie widziałem. Mam jeden pendrive 32 GB, ale moje auto za Chiny go nie widzi. Jutro zakupie jakiś inny 32GB, ale też bym wolał wersje 3x8GB.

Opublikowano
Tu masz na mega wersje WEST. Lipa jest tak że bez konta PREMIUM, co 5GB trzeba czekać 5 godzin.

https://mega.nz/#!4IkmDQ4L!3vwVXYRzDMlz6Ro0uV6_V7HbmnFrWQYfooLUksjLKyI

Co do 3USB nigdzie nie widziałem. Mam jeden pendrive 32 GB, ale moje auto za Chiny go nie widzi. Jutro zakupie jakiś inny 32GB, ale też bym wolał wersje 3x8GB.

Dzięki za link

Pozdro

icon4.png
Opublikowano (edytowane)
Jak by ktoś chciał i był z Krakowa to mam wersję 2018-2 EAST lub WEST na Pendrive, więc mogę pomóc. Oczywiście za darmo! w miarę wolnego czasu. Edytowane przez Andy74
Opublikowano
Jak by ktoś chciał i był z Krakowa to mam wersję 2018-2 EAST na Pendrive, więc mogę pomóc. Oczywiście za darmo! w miarę wolnego czasu.

A możesz wrzucić na jakiś serwer?

icon4.png
  • Moderatorzy
Opublikowano
Można podesłać do mnie pena, wrzucę i odeślę.
Opublikowano

Próbowałem wrzucić na DrobBox-a i pokazało mi 3 dni upload-u. Spróbuję na inny, jak pójdzie to dam linka.

Jak ktoś z Krakowa to pisać na priv. Nie wysyłam, bez przesady.

Kod też mogę wygenerować alltime jak coś, za free. Tylko nie na już, w miarę wolnego czasu.

• Moderatorzy
Opublikowano
W pierwszym poście są linki do mapy East na 1fichier.com
Opublikowano

mam już mapę east 2018-2 na pendrivie 32G, 23 giga rozpakowane, włączam zapłon, wkładam do USB w schowku i ..... nic się nie dzieje, jakie kroki należy poczynić aby mapa zaczęła się aktualizować, jak to wymusić? Czy na penie musi być jakaś konkretna ścieżka? Mam katalog ROAD PREMIUM 2018-2 -->> NAVD -->> pkgdb i config.nfm

dodam że aktualna mapa 2017-2 była zgrywana z USB w schowku

Opublikowano

A próbowałeś na navi nacisnąć klawisz opcje z tyłu gałki i tam znajdujące się opcje?

U mnie chyba za chwilę wykrył aktualizację sam.

A jeszcze co skopiowałeś na pena?

Żadnych nadrzędnych katalogów tylko pkgdb i config.nfm

Opublikowano
właśnie chyba źle zgrałem bo mam dwa nadrzędne katalogi ROAD PREMIUM 2018-2 -->> NAVD --> a dopiero potem pkgdb i confirm.nmn dlatego teraz zgrywam na kompa i jeszcze raz będę zgrywał na pena bezpośrednio tylko pkgdb i confirm.nmn
Opublikowano

:cool2: dzięki, znacznie krócej :D

edit: OK aktualizacja chce ruszać :cool2: ale zrobię to jutro i dam znać