Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam panowie wiem że na ten temat było dużo tematów ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi od kilku dni mam problem z odpaleniem samochodu zaczęlo się od gaśniecia podczas jazdy oraz ciężkim odpalaniu ale zawsze zaskoczyło aż do momentu gdy całkowicie padła i nie odpala na kompie wyszło że czujnik wału korbowego do wymiany oczywiście został wymieniony pompa paliwa działa na krótko i nowa i stara tak jakby raz dostała prąd raz nie bo kilka razy auto udało się jeszcze odpalić lecz na jakąś chwilę i znów gaslo a pompa znów się nie załączala czy sprawa może leżeć po stronie przekaźnika? Lub czegoś innego bo sam już niewiem móje auto to e39 520i touring 1997 rok pozdrawiam
Opublikowano
A jaki stan paliwa w baku?? Być,może to wina pompki przelewowej,bo jeśli jest mało wachy bodajże 15 czy 20 l to nie pompuje między komorami i auto gaśnie z braku paliwa
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Pompa to tzw. ciśnieniówka, po przekręceniu zapłonu podaje paliwo,nabija ciśnienie i się rozłącza to normalne. Ja pisałem wcześniej o przelewowej,dolej do baku paliwa tak, żeby było około 30l wtedy wykluczysz jej usterkę
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Problem w tym że w ogóle nie ma napięcia na kostce dolalem paliwa i jest prawie 30 i nic z tego... Który przekaźnik w bagażniku od pompy paliwa jest to touring? Dzięki za zainteresowanie tematem
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Niestety nie pomogło przekaźnik w bagażniku ok bezpieczniki również a z przodu pod schowkiem mam tylko bezpieczniki chyba że jest tam jeszcze jakieś inne dojście i trzeba rozebrać schowek?