Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
60% tłumią same gumy w E90 na przeglądzie, przy takich wartościach amorki już raczej nie trzymają.

nie do konca sie zgodze z twoja teoria kolego, kompletnie wywalony amor na urzadzeniu MAHA jakie mamy w ASO MB pokazuje okolice 20-28% lub 99% (ktore wynika z bledu pomiarowego) 60% to amortyzator w dobrej kondycji, 69-78% to amor w bardzo dobrej kondycji lub nowy.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Odgrzewam, bunia miała iść do ludzi ale szkoda sprzedawać, mało jeździ i tak samo ostatnio mało czasu jej poświęcam. ale olej trzeba zmieniać mimo wszystko czy chciał czy nie chciał. więc i wleciał nowy olej i to co poniżej: dodatkowo filtr kabinowy zakupiony wczesniej u Maćka przy okazji zakupów do mojej e46 i e60 kumpla ( swoją drogą takiego padła dawno nie widziałem ale koledze trza pomóc :cool2: )

zamowieni_qsxpsnr.jpg

dodatkowo przeleciałem auto diagnostyką wszystko w najlepszym porządku. korekcje wtryskiwaczy nawet w niedogrzanym silniku wyglądają tak:

korekcje-_qsxpsnw.jpg

Nawet po głowie mi chodziło wlac jakiego szpecyfiku na wtryski ale chyab nie ma wiekszego sensu. jak uważacie? jezeli tak to co najlepiej? ori bmw szpecyfik?

BTW..podziekowania dla Bartka Cypiska za konsultacje w sprawie XADO VERYLUBE TURBO. Dzięki Bartek :cool2:

Jak tylko czas pozwoli to biorę sie za malowanie zacisków-taki jest plan :lol: Póki co wszystkie wolne chwile idą w zatyrane e60 kumpla.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Fury dostały pakiet zabezpieczeń przed zimą. Parę fotek po skończonej pracy.

IMG-20191015-171515.jpg

IMG-20191015-171522.jpg

IMG-20191015-171900.jpg

IMG-20191015-172015.jpg

IMG-20191015-172046.jpg

W tzw. międzyczasie granatowa dostała nowe tablice. najwyższa pora po ponad 4 latach :oops:

Na wiosnę do granatowej wjeżdżają 18". jesten na etapie ogarniana felg, jedna się właśnie prostuje.

Hosting robi sieczkę z jakości foto..masakra :mad2: