Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Napisałem dziś na tym forum dwa posty z prośbą o pomoc . Jeden z użytkowników poddał w wątpliowść prawdziwość moich pytań . Zostałem zablokowany . Napisałem grzecznie pytanie do admina dlaczego moje posty sa blokowane i zostałem dożywotnio zbanowany ? To tak ma wygladac to forum ? Nie ma człowieka . który miałby jaja i odpowiedział mi dlaczego zostałem zbanowany ? Żenada .... panie kruk

Opublikowano

Przeczytaj regulamin, tak na szybko.....

Jesli zakladasz temat napisz wg wzoru

Jesli piszesz post to na temat

nie rob zdrobnien "kiera zamiast kierownica"

Zacznij od opcji Szukaj bardzo pomocna

:mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

witam

Zamierzam kupić BMW 5 F10 i napisałem prośbę o pomoc w ogarnięciu tego auta

jeżeli pytasz tak ogólnie o zalety lub wady tego modelu ..... to na ten temat jest wiele postów.

Dlatego zacznij od opcji - "szukaj "

Jeżeli znalazłeś już jakieś konkretne autko i chcesz opinie innych użytkowników forum na ten temat -

to zadaj pytania ale bardzo szczegółowo ..... :cool2:

Pozdrawiam Andrzej
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolega powinien zacząć od instrukcji obsługi.

W swoim temacie pytał w jaki obsługiwać BMW bo wcześniej jeździł chyba oplem :duh:

Opublikowano
Rozumiem ,że mogłem zadać pytania ,w miejscu do tego nieodpowiednim , ale żeby od razu za to dostać dożywotniego bana ? Nie świadczy to zbyt dobrze o administratorach tego forum
  • Moderatorzy
Opublikowano
Następnym razem zacznij od czytania regulaminu forum i działu.Zresztą potwierdzasz znajomość regulaminu przy rejestracji...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.