Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poprzedni post był podobno w złym miejscu a nie było chętnego żeby go przenieść dlatego robię nowy już chyba w odpowiednim miejscu?

Od razu mówię ze przeszukałem wszystkie wątki ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi a dzisiaj muszę jechać 1200 km samochodem i mam mały problem.

Przegazowalem dzisiaj samochód i wyskoczył mi błąd increased emissions, pojechałem do pierwszego lepszego mechanika z myślą ze to po prostu zwykła błachostka, spojrzał ale sam zbytnio nie wiedział co było problemem. Skasował błędy kazał pojeździć chwile i sprawdzić czy wszystko będzie Ok.

Cały czas gdy jeździłem i nie deptalem mocno to było wszystko Ok, ale po skasowaniu błędów gdy znowu chciałem szybciej ruszyć włączając się do ruchu na bardzo zatłoczonej ulicy to znowu wyskoczył błąd.

Czy miał może ktoś identyczny problem?

Na ta chwile autko rusza nawet szybko z niskich biegów, ale na wyższych biegach jest odczuwalny zanik mocy.

Z gory dzięki za pomoc.

Opublikowano

Auto zdecydowanie więcej pali.

Kolego nie mogę namierzyć tego w twojej galerii. Możesz nakierować mnie?