Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, proszę o poradę . Czy moje autko, czyli BMW X3 2008r 177ps może ciągnąć przyczepę kempingową o wadze DMC1800. Ma to być spokojna jazda, a górki też mogą się po drodze przytrafić :lol: Jeśli nie ,to co najbliżej gabarytowo X3 - ki. dzięki
Opublikowano

a słyszałeś może o takim czymś jak dowód rejestracyjny od auta?

bo właśnie tam znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie. :D

żadnych dizli tylko Pb+LPG

R4 + turbo, V6 , R6 i V8

Opublikowano
Siara wszystko wyczytałem wczesniej i dlatego napisałem DMC przyczepy 1800 kg(pole O1). Może źle się wyraziłem ,ale chodziło mi nie o suche dane tylko o zalety lub wady z życia wzięte co do mojego auta, a najbardziej o opinię kierowników którzy już tym samochodem ciągnęli takie cuda. Pzdr
Opublikowano

Ok

Weź pod uwagę przy zakupie lub wypożyczaniu przyczepy też to że przekraczając zespołem pojazdów 3,5t DMC musisz mieć urządzenie Viatoll.

Kolega ciąga paskiem b7 kombi 2.0 tdi 143km automat coś podobnego tyle że mieści się w 3,5t i mówił że jest spoko.

Więc nie martw się o to bo Bmw to prawdziwy samochód a VW to wyrób samochodopodobny , więc będzie dobrze. :D

Ja mam inny motor z manualem i ciągałem lawete z autem, nie zrobiło to wrażenia na M54, a ma 50 niutków mniej jak twój.

Pozdr.

żadnych dizli tylko Pb+LPG

R4 + turbo, V6 , R6 i V8

Opublikowano
Dzięki, myślę że jak przyjdzie do finalizacji to na wszelki wypadek przesiądę się na 3litry. Pzdr

Co Ty tam Piotrek kombinujesz? E70? :)

--

Pozdrawiam,

deebee (Darek)